Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

23 November 2020 Kawasaki predstavuje hlavné modely pre rok 2021 a nové technológie

Po nedávnom uvedení modelu Versys S si spoločnosť Kawasaki vybrala 23. november pre debut veľkých nových modelov prostredníctvom online predstavení.
V hlavnom príhovore zdôraznil pán Masanori Inoue, generálny riaditeľ spoločnosti Kawasaki Motorcycle & Engine Company, sa budúca vízia spoločnosti Kawasaki a jej hlavný záväzok voči komunite a planéte podelili o pódium s modelmi v dvoch hlavných produktových rodinách pre európsky trh.
 
ZX-10RR so šiestitmi po sebe idúcimi titulmi WorldSBK ponesie množstvo najdôležitejších prvkov pre rok 2021, z ktorých niektoré sú ľahko viditeľné pre oči a ďalšie ďalej „pod kapotou“.
 
Nový „aero-balík“ Ninja predstavuje technológiu Integrated Winglet Technology zodpovednú za dosiahnutie o sedemnásť percent väčšieho prítlaku v porovnaní so súčasným modelom. Už teraz ho ocenil šesťnásobný majster sveta SBK Jonathan Rea v nedávnom zimnom teste Kawasaki Racing Team v Jereze.
 
Prepracované zadné sedadlo prispieva k zníženiu tlaku za jazdcom, zatiaľ čo nová ergonómia upravená podľa údajov jazdca KRT dobre ilustrujú filozofiu Kawasaki. 

Pre RR verziu piesty a ojnice Pankl, ktoré sú súčasťou závodnej technológie a k tomu kolesá Marchesini, opletené brzdovéhadice a maximálne otáčky zdvihnuté o 400 ot./min v porovnaní so štandardným ZX-10R.
 
Model Z H2 SE je posunutý na ďalšiu úroveň pomocou strmeňov Brembo Stylema a radiálneho hlavného valca Brembo. Vďaka novej farebnej a grafickej úprave - okamžite rozpoznateľnej - a ťažiacej z pokrokovej technológie odpruženia Skyhook od spoločnosti Showa - je jedinečný Supercharged Z H2 SE ešte viac kráľom Hyper Naked.
 
S debutom najnovších litrových modelov Ninja a Z H2 SE a ďalšími myšlienkami do budúcnosti nazerá Kawasaki s nádejou a optimizmom do roku 2021.
 
Všetky naše online odhalenia nájdete na našom kanáli YouTube: https://www.youtube.com/user/Kawasakimotors