Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

13 September 2021 Kawasaki oznamuje založenie novej spoločnosti a investičné plány

Keďže podniky na celom svete zvažujú výzvy a možnosti, ktoré očakávaný postpandemický svet prinesie, Kawasaki prejavila charakteristický optimizmus pri ohlásení novej spoločnosti v rámci skupiny KHI, investícii do produktov a zvýšenej globálnej výrobnej schopnosti.
V komunikácii so sieťami predajcov v celej Amerike a Európe vyjadril vedúci predstaviteľ spoločnosti Kawasaki optimizmus pri zdieľaní správ o významných finančných a ľudských investíciách, ktoré sa majú v blízkej budúcnosti uskutočniť. Hiroshi Ito, prezident spoločnosti Motorcycle & Engine Company v spoločnosti Kawasaki Heavy Industries, Ltd (KHI), načrtol plány pozitívnej budúcnosti. Ide o investíciu vo výške 265 miliónov USD (224 miliónov EUR) na zvýšenie výrobnej kapacity v USA a na ostatných svetových trhoch v priebehu nasledujúcich piatich rokov.
 
"Očakáva sa, že uvedené investície budú zahŕňať okrem iného rozšírenie existujúcej továrne v Nebraske, ako aj vytvorenie nového výrobného závodu v Mexiku," vyhlásil pán Ito.
 
Ako vysvetlil pán Ito; "Táto investícia vytvorí tisíce ďalších pracovných miest v USA a Mexiku".
 
Pán Ito pokračuje v dobrých správach a dodáva:
 
„Kawasaki tiež zvyšuje investície do vývoja nových produktov, ktoré budú k dispozícii v blízkej budúcnosti, najmä na rastúcich trhoch MULE, ATV a JetSki, ako aj do nových inovatívnych motocyklov - našich nových projektov v oblasti elektrických, hybridných a vodíkových zdrojov energie a mimo nich“.
 
Pán Ito využil príležitosť podeliť sa o informáciu, že Kawasaki hľadá pozitívne príležitosti na zmenu podnikania vo všetkých oblastiach. Jedným z príkladov je založenie novej spoločnosti v Japonsku ako súčasti skupiny KHI.
 
"Kawasaki výrazne zmení svoju organizáciu, aby umožnila agilné akcie v rýchlo sa meniacom svete." Továrne Kawasaki pre športové vozidlá ( Kawasaki pokrýva motocykle, osobné vodné skútre a rekreačné vozidlá JetSki) a podniky zaoberajúce sa výrobou motorov na všeobecné použitie sa začiatkom októbra 2021 stanú nezávislou spoločnosťou známou ako „Kawasaki Motors, Ltd“.
 
S pánom Itom ako prvým prezidentom a generálnym riaditeľom Kawasaki Motors Ltd s proaktívnym strategickým myslením to definuje agilnú spoločnosť, ktorá sa teší na budúcnosť a je pripravená čeliť výzvam očakávaným v krátkodobom, strednodobom a dlhodobom horizonte. .
  
Poznámka redaktora: Podrobnosti o novej spoločnosti a ďalšie kľúčové obchodné témy budú predmetom prejavu, ktorý prednesie pán Ito v Port Hall Takeshiba v Tokiu 6. októbra 2021.