Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

5 Október 2021 Kawasaki ohlásilo pre rok 2022 trojicu modelov 310 Jet Ski

Kawasaki, uznávaný ako hlavný inovátor v oblasti vodných skútrov, využil svoje desaťročia skúseností a vytvoril tri modelové rady 310 "sediacich" vodných skútrov pre sezónu 2022, v ktorých sa po prvý raz - a primerane - môže pochváliť logom River mark.
Svedčí to o tom, že v nedávnej minulosti opäť vzrástol záujem o vodné skútre na hlavnom trhu - USA. Kawasaki ponúka potenciálnym vlastníkom tri úrovne špecifikácie od vstupnej až po „plne nabité“. .
 
Pokročilá konfigurácia trupu, okamžitá schopnosť otáčania, ohromujúci 168 litrovým úložný priestor a ikonický radový 4-valcový štvortaktný motor s objemom 1 498 cm3 s kompresorom s primeraným výkonom 310 PS - veď prečo nie!
 
Vysoko účinné čerpadlo dokazuje ťah, pričom sa vyhýba otravnej a neefektívnej kavitácii. Každé plavidlo je štandardne vybavené systémom KSRD (Kawasaki Smart Reverse with Deceleration), ktorý prostredníctvom dvoch ovládacích pák na pravej strane ponúka kontrolu akcelerácie, spomaľovania, cúvania, neutrálu a manévrovateľnosti v nízkych otáčkach.
 
Medzi ďalšie funkcie súvisiace s výkonom patrí nová funkcia „launch control“ pre rýchle a cielené zrýchlenie a voľba režimu výkonu umožňujúca prístup k štyrom úrovniam výkonu od úplného po SLO alebo režimu učenia. K dispozícii je tiež nastavenie jedným dotykom na 5 míľ za hodinu pre pohyb v prístavoch a pobrežných zónach. Všetky tri plavidlá sú navyše vybavené tempomatom.
 
Ďalšou novinkou pre nadchádzajúcu sezónu je elektrické ovládanie trimovania, ktoré poskytuje sedem možností nastavenia uhla tryskového čerpadla podľa prevládajúcich podmienok. 
 
Štandardom pre vstupnú úroveň 310X a pre ostatné plavidlá radu je 7-palcový TFT displej, ľahko prístupný úložný priestor, kotviaci úchyt a dva držiaky na poháre. Štandardne sú k dispozícii aj viacnásobné držiaky, ktoré umožňujú jazdcovi doladiť orientáciu lišty do požadovanej jazdnej polohy. Pokiaľ ide o TFT, jeho vzhľad na obrazovke ponúka nielen nespočetné množstvo možností, ale tiež zobrazuje množstvo informácií o aktualizácii plavidla a veľmi užitočnú funkciu navigácie v bodových bodoch pre celodenné dobrodružstvá; úplne možné vďaka pohodliu sedenia, spotrebe paliva a priestrannej 80 -litrovej palivovej nádrži.
 
Pre stredný rad LX-S-alebo Sport-špecifikačný list rastie s palubou ULTRA (vrátane lišty s viacerými držiakmi) a širokou bočnicou. Plavidlo je je vybavené širokouhlou zadnou kamerou a zvýrazňovacím osvetlením, ktoré je užitočné pri identifikácii plavidla za zhoršených svetelných podmienok.
 
V zenite radu 310 pre nadchádzajúcu sezónu sedí silný LX (luxus), stroj so závideniahodným zoznamom štandardných funkcií so všetkými výkonnostnými a kvalitnými položkami, ktoré by bežne doplnkami, ale v prípade LX sú štandardom.
 
Hlavnou inováciou novej sezóny na vode je najmenšia verzia palubného zábavného systému Kawasaki s technológiou Bluetooth, JETSOUND 4, ktorý má pôsobivé štyri reproduktory s celkovým výkonom systému 190 W (60 W x 2 a 35 W x 2). Štandardne je k dispozícii sedadlo ERGO-FIT LXury, ktoré umožňuje ešte väčšiu mieru jemného doladenia do jazdnej polohy. Sedadlo je navyše k dispozícii ako doplnkové príslušenstvo pre ďalšie dve plavidlá v rade.
 
A keď už hovoríme o príslušenstve; existuje ich skutočná armáda vrátane noviniek pre -22 položiek, ako napríklad Soft Stern Bag, Soft Cooler, Visor Bag, Front Hatch Dry Bag, Side Hatch Dry Bag a Storage Cover. Tieto spájajú mnohé z vyššie uvedených štandardných položiek, ktoré je možné pridať k akémukoľvek ďalšiemu remeslu v rade 310.
 
Tri osobné vodné skútre a tri rôzne základné špecifikácie s možnosťou pridať doplnky podľa vašej chuti. Na rok 2022 je rozhodnuté. Jediná otázka je: ktorá verzia?
 
2022 Sezóna 310 V skratke:
ULTRA 310X: ZÁBAVA
„Štandardný“ model radu-ak nejaký model s výkonom 310 PS možno nazvať „štandardným“-je nabitý vlajkovými funkciami vrátane 7-palcového TFT displeja, KSRD, štíhleho nového sedadla, úložiska s jednoduchým prístupom, Easy- Pristupujte k zadnému vrecku, ľahko prístupným zarážkam, viacnásobným držiakom a držiakom na poháre. Jeho živé sfarbenie mu dodáva aktívny obraz.
Farba: Eben / metalická elektrická tyrkysová
  
ULTRA 310LX-S: LUXUSNÝ ŠPORT
Všetko skvelé vybavenie modelu 310X, plus akcentové svetlá, zadná kamera a paluba ULTRA so vstavanou lištou Multi-Mount. Športovo oblečený v limetkovo zelenej farbe s luxusnými prvkami vyžaruje nezameniteľný imidž Kawasaki.
Farba: ebenová / limetková zelená
 
ULTRA 310LX: LUXUSNÝ
Všetko skvelé vybavenie modelu 310LX-S, plus JETSOUND 4s, sedadlo ERGO-FIT LXury a štýlový metrový štít. 310LX so zlatými a hnedými tónmi dreva ponúka luxusný obraz na rozdiel od predchádzajúcich JET SKI.
Farba: Ebony / Metallic Shadow Gold