Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

7 November 2017 Kawasaki ohlasuje 125ky v sérii Ninja a Z sérii

Jeden z najväčších "highlightov" na tlačovke na EICMA 2017 v Miláne bolo privítanie dvoch nových 125iek určených pre európsky trh, ktoré sú v plánoch na predstavenie v roku 2018.
Koncepty pre nové modely Z125 a Ninja 125 (očakáva sa, že ich budeme vidieť na konci roka 2018) boli odhalené siluetou pánom Kazuo Otom, prezidentom firmy Motorcycle & Engine spoločnosti Kawasaki.
 
Ako ústredná časť jeho hlavného prejavu na stánku Kawasaki bola o skutočnom záväzku spoločnosti Kawasaki na trhu s motocyklami a uznal prirodzený dopyt po motocykloch kategórie 125 ccm na európskom trhu a potrebu rozšíriť sortiment Kawasaki s takýmito strojmi.
 
"Tieto dva nové modely - a ďalšie vo vývoji - zdieľajú jedinečné štýlové, inžinierske a jazdecké vlastnosti značky Kawasaki, ktoré môžeme poskytnúť", povedal pán Ota. 
 
"Príbuznosť značky je niečo, o čo sa snažíme. Prvý kilometer na Kawasaki je vízia, ktorú máme k dispozícii pre ľudí, ktorí si teraz a v budúcnosti budú chcieť užívaťdve kolesá. Motocykle, ktoré môžu byť buď jediným strojom, ktorý niektorí jazdci budú niekedy vyžadovať, alebo budú pôsobiť ako odrazový mostík do väčšej kubatúry Kawasaki - sme presvedčení, že naše plány sa týkajú obidvoch potrieb. "
 
Keďže sa mestská oblasť dopravy naďalej mení, predstavenie dvoch nových strojov v odvetví životne dôležitom pre potreby osobnej dopravy a rast trhu bolo privítané ako vítaný prírastok rozvíjajúcej sa ponuky Kawasaki v Európe od Morihira Ikoma, riaditeľa Kawasaki Motors Europe.
 
"Náš výskumný a vývojový tím so sídlom v našom európskom sídle spája spätnú väzbu od predajcov. Jedna konzistentná požiadavka bola pre viac vstupných strojov a najmä pre segment 125cc alebo A1. Vítame rozhodnutie vyvinúť stroje, ktoré sú súčasťou obľúbeného sortimentu Z a Ninja, pretože to presne odráža túžbu a očakávania našej nadšenej európskej zákazníckej základne. "