Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

31 Júl 2018 Kawasaki odhaľuje nové farby pre rok 2019

Kawasaki odhalilo niekoľko farebných variant pre populárne modely pre rok 2019.
Model ZZR1400 bude vo farbe Metallic Spark Black / Candy Cardinal Red a zároveň si zachová svoju jedinečnú osobnosť a neuveriteľnú akceleráciu. Nabúchaný stroj kompatibilný s normou Euro4 opäť poteší fanúšikov tradičných veľkokapacitných športových cestovných strojov spolu so svojou dvojičkou, ZZ1400 Performance Sport.
 
Vybavený brzdovými strmeňmi Brembo M50 Monobloc, zadným tlmičom Öhlins TTX a dvojitými tlmičmi titánu Titanium Akrapovič, jazdec ZZR1400 Performance Sport sa môže ukryť za bublinový štít a užiť si plné a nezmenené vzrušenie zo značky Kawasaki spojené s novým Metallic Spark Black / Pearl Meteor Grey / Emerald Blazing farebným lakovaním.
 
Okamžité hity v predajných grafoch evokujúce moderné klasické stroje Z900RS a Z900RS CAFE si zachovávajú mnohé z ich pôvodných farebných schém na rok 2019 vrátanej kultovej Z1 schémy ovplyvnenej "Jaffa" farebným štýlom pripomínajúcim pôvodný stroj z roku 1972. Jediná zmena farby sa nájde na stroji farby Metallic Matte Covert Khaki / Flat Ebony RS a ďalšia na modeli Z900RS CAFE.
 
A nakoniec, v prípade Versys 650 a Versys-X 300 získajú jemné aktualizácie pre rok 2019. Versys 650 bude mať tri varianty farieb - Candy Lime Green / Metallic Spark Black, Metallic Spark Black / Metallic Matte Fusion Silver spolu s Metallic Moondust Šedá / Metallic Flat Spark Black.
 
Versys-X 300 zostáva v dvoch farebných možnostiach pre prichádzajúcu predajnú sezónu, a to Metallic Moondust Grey / Metallic Flat Spark Black alebo Candy Lime Green / Metallic Flat Spark Black.