Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

18 Jún 2019 Kawasaki odhaľuje kompletnú rodinu off-roadov pre rok 2020

S celkovým počtom piatich strojov KX a dvoch strojov KLX vo svojej kompletnej podobe bola predstavená ponuka Kawasaki off road pre sezónu 2020.
Séria KX motocross, ktorá je vedená vysoko výkonným KX450, sa teraz môže pochváliť novým KX250 pre rok 2020, ktorý sa môže pochváliť novou technológiou ventilov(zdieľané s Ninja ZX-10RR a KX450), čo umožňuje agresívnejšie načasovanie vačkových hriadeľov a zdvih ventilov, čo pomáha zvýšenému výkonu.
 
K tomuto nárastu prispievajú aj zmeny systému vstrekovania paliva, čo vedie k nárastu o 2,4 kW (3,3 PS). Pridanie novej, modernizovanej vidlice Kayaba s priemerom ø48 mm je v súlade so zvýšeným výkonom modelu KX250.
 
Pre fanúšikov enduro - a opäť, podľa trhu - KLX450R naďalej ponúka veľkú konkurencie schopnosť, zatiaľ čo KLX110 umožňuje mladým ľuďom, aby sa dostali na dve kolesá a naučili sa základy riadenia strojov v teréne.
 
Pre pretekára, pretekára na národnej úrovni, víkendového jazdca a jazdcov na základnej úrovni Kawasaki naďalej ponúka komplexný a trvanlivý rad strojov.