Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

22 Február 2018 Kawasaki odhaľuje #NinjaSpirit

Kawasaki Racing Team odhalili oficiálne pre rok 2018 WorldSBK svoj tím v Katalánsku 8.februára. V tom istom čase bol po prvý krát predstavený hashtag #NinjaSpirit.

V dôsledku zmien pravidiel sa zvýšil tlak na zopakovanie úspechu z posledných troch rokov ako na jazdcov a tímy tak aj na výrobcu.
 
Obmedzenie maximálnych otáčok všetkých súťažiacich výrobcov na novú sezónu znamenalo, že organizátori šampionátu stanovili  hranicu pre Kawasaki a Ninja ZX-10RR s limitom otáčok o 1 100 otáčok nižšie než v roku 2017.
 
V snahe spochybniť vnímanú dominanciu jazdcov KRT Jonathana Rea a Toma Sykesa si organizátori série vyhradili právo na ďalšie zníženie maximálnych otáčok motora akéhokoľvek stroja, ktorý dosiahne dominantnú pozíciu počas sezóny.
 
Pochopiteľne ako najviac postihnutí v sezóne začínajú - a možno aj ako prvý, kto má maximálny limit otáčok najnižší - Kawasaki. Vďaka tomu strávili veľa času, aby vyvinuli balík pre Ninja ZX-10RR, ktorý vylepší stroj na maximum v rámci nových opatrení.
 
Prijatím tejto výzvy je Kawasaki odhodlaná zopakovať svoje impozantné úspechy v majstrovstvách WorldSBK, a tak využíva korporátnu a fanúšikovskú podporu pomocou hashtag #NinjaSpirit.
 
#NinjaSpirit budú využívať všetky tímy Kawasaki vo svojich komunikáciách v roku 2018 - rovnako prosia aj fanúšikov, aby ich používali vo svojich príspevkoch v sociálnych sieťach. Očakáva sa, že odkaz hashtagu bude jasný - podporte Kawasakiho v prebiehajúcom boji o titul vo WorldSBK.