Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

22 Máj 2018 Kawasaki na Road to Wheels & Waves

Kawasaki podporuje v roku 2018 Road to Wheels & Waves poskytnutím piatich Z900RS pre dámsky mototrip.
Počet ženských jazdcov sa rýchlo zvyšuje a ešte viac ich podporuje "Road to Wheels & Waves". Počas tejto udalosti bude každá z piatich medzinárodných ženských blogeriek jazdiť na Z900RS z Cannes do Biarritzu počas štvordňového tripu od 11. júna do 16. júna.
 
David Monbertrand, marketingový manažér spoločnosti Kawasaki Motors Europe: "Sme nadšení, že spolupracujeme na tejto mimoriadnej udalosti, pretože v centre pozornosti sú ženy. Model Z900RS je modernou poctou ikonickej značky Z1 a dokonale sa hodí ku konceptu Wheels & Waves, pretože je to skvelý základ pre personalizáciu."
 
Udalosť v skratke
 
Bude to výlet len ​​pre ženy, najznámejšie motoblogerky, z ktorých každá reprezentuje vlastnú krajinu: Deimante Meilune (Tomboy_a_bit, Veľká Británia), Erica Valenti (The Throttle Dolls, Austrália), Adriana Pinto Martinez (Adrianamp3 , Španielsko), Francesca Lai (Frenchissima, Taliansko) a Camille de Villartay (Kissnvroom, Francúzsko).
 
Trip začína v Cannes a končí v meste Biarritz a obsahuje niekoľko zastávok na krásnych miestach ako Saint Tropez, Montpellier, Narbonne a Tarbes. Na konečnom mieste určenia Biarritz budú mať blogerky a ich stroje vlastný kútik.
 
Hlavným zameraním projektu je zjednotiť ženských nadšencov motocyklov a zároveň podporiť ženskú účasť na motocyklovom životnom štýle.
 
Podrobnosti o výlete budú zdieľané prostredníctvom oficiálnych účtov sociálnych médií "Road to Wheels & Waves":
 
Instagram: @roadtoww
Facebook: @roadtoww