Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

5 November 2019 Kawasaki je Supercharged na EICMA

S najmenej šiestimi novými alebo nedávno ohlásenými modelmi, ktoré sa majúobjaviť na milánskej výstave EICMA - spolu so stánkom so strojmi v nových farbách, originálnymi doplnkami a závodnými strojmi - sa Kawasaki ukáže na svetoznámej talianskej motocyklovej udalosti v novembri.
Z H2 Hypernaked, ktorý bol predstavený už na októbrovom autosalóne v Tokiu sa po prvý krát objaví v Európe na EICMA. Štýl Sugomi, LED osvetlenie, nový podvozok, predné strmene Brembo a jedinečný vyvážený preplňovaný motor.
 
Môže sa pochváliť pôsobivou radou elektronických pomôcok pre jazdcov, ako sú integrované jazdné režimy, ovládanie rozjazdu, ovládanie trakcie, asistemčná a klzná spojka, tempomat, rýchloradenie a inteligentné pokročilé ABS plus jeho maximálny výkon 200PS, to všetko dokáže chytiť za srdce.
 
Slávny Z rad sám o sebe je pre nadchádzajúcu sezónu osviežený zmenami na Z900 ako sú pridanie trakčnej kontroly, jazdných režimov, TFT displayom, LED osvetelením, výkonovými režimami a mobilnou konektivitou. Pridajte pevnejší rám v oblasti výkyvného ramena a jeden z najpredávanejších modelov značky Kawasaki v Európe sa znova chystá dostať sa na vrchol.(dostupné aj vo verzii pre A2).
 
Z650 teraz získava LED svetlá, TFT display a možnosť pripojenia smartfónov pomocou aplikácie Rideology od spoločnosti Kawasaki.
 
Partnerom nového a agresívneho štýlu modelu Z650 v novom roku bude obnovený model Ninja 650 s ešte agresívnejším vzhľadom. V prípade cestujúcich zadné sedadlá na Ninja 650 a Z650 poskytujú vyšší komfort, zatiaľ čo Ninja 1000SX dostáva aktualizácie týkajúce sa sedenia spolujazdca aj jazdca. Z650 a Ninja 650 ako dva z najpredávanejších motocyklov Kawasaki v Európe sú zodpovedné za uvedenie mnohých nových ľudí do sveta dvoch kolies a to budú robiť aj v roku 2020.
 
Modelu Ninja 1000SX sa ušli vylepšenia v podobe elektronického tempomatu, štyroch voliteľných jazdných režimov, rýchloradenia, elektronických škrtiacich ventilov a agresívnejšieho štýlu vzhľadu a športového tlmiča výfuku. Určite je to Ninja a je hrdá na to, že sedí vedľa strojov ako je Ninja H2 SX. Má tiež vynikajúcu cestovnú kapacitu vďaka voliteľným 56l kombinovaným farebne prevedeným kufrom, ktoré sa dajú odomknúť kľúčom zapaľovania a palivovej nádrže. ,
 
K dedičstvu Ninja a Z sa v roku 2020 pripojil stroj predstavujúci modelovú radu siahajúcu až do roku 1966. W800 doplňuje W800 Street a W800 CAFE. Oslnivo chrómovaný a leštený je W800 vybavený predným kolesom s rozmerom 19 palcov a - rovnako ako ostatné stroje W pre nadchádzajúcu sezónu - novým rámom, vyladeným zvukom, novými brzdami s ABS a palivovou nádržou s väčším objemom. W800 už čaká na právne predpisy Euro 5, sa mu darí neignorovať svoju minulosť.
 
Pokiaľ ide o využitie podnikovej sily a úspechov skupiny Kawasaki do roku 2020 neexistuje žiadny stroj, ktorý by bol silnejší ako úplne novo vyvinutý a vyrobený supercharger Z H2, ktorý dopĺňa skupinu strojov H2 - Ninja H2R, Ninja H2 SX.