Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

1 Október 2019 Kawasaki vstupuje do roku 2020 s novým preplňovaným modelom

Kawasaki je pripravená rezaž zákruty v roku 2020 s tromi verziami vysoko rešpektovanej Ninji H2SX(H2SX, SE a SE+) spolu so zastrašujúcou prítomnosťou exkluzívnej Ninji H2, Ninji H2 Carbon a inšpirujúcim modelom „Ninja H2R“ určenom iba na dráhy.

S úplne in-house navrhnutými a vyrobenými motormi Supercharger  vám všetky stroje triedy H2 poskytujú flexibilné cestovné možnosti a vysoký výkon.
 
Ninja H2, Ninja H2 Carbon a Ninja H2R sú vybavené základom pre maximálny zmyslový zážitok, ktorý prináša skvelú symfóniu sily, výkonu a živého nespútaného zrýchlenia. V prípade Ninji H2R, skúšobná stolica ukázala maximálny výkon nad 320 PS s pomocou Ram-Air.
 
Okrem tvarového zmyslového dopadu kvinteta Ninja sa rozšíri farebná škála Ninjí H2 SX pridaním dvoch nových farebných verzií..
 
Do modelovej rady pribudnú dva nové farebné varianty Metallic graphite gray / metallic diablo black / emerald blazed green a Emerald blazed green / metallic diablo black and metallic graphite grey:  Ultimátny vzhľad nových farieb podtrhuje lakovanie vysoko odolnou farbou so schopnosťou samoporavenia, tzv. Higly Durable Paint.

Nech už máte do roku 2020 akúkoľvek požiadavka na motorku, spoločnosť Kawasaki je rozhodnutá zabezpečiť vám motocykel vašich snov.