Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

30 Január 2023 Kawasaki – cestovné príslušenstvo

Ak ste si dali novoročné predsavzatie, že si do roku 2023 nevezmete žiadnu osobnú batožinu, máte smolu. Kawasaki práve uviedla na trh rozšírený sortiment žiadanej vysokokvalitnej batožiny na novú sezónu, ktorá pokrýva všetky potreby.
Od batohov cez tašky, ktoré sú dostatočne veľké na to, aby sa do nich zmestilo vaše jazdecké vybavenie, sortiment zahŕňa šesť položiek pre novú sezónu.
 
Prvý je športový batoh s objemom 20 l s logom Kawasaki Rivermark a dokonca aj značkovými sťahovačmi zipsov Kawasaki. Ako pri väčšina tašiek v rade je dominantnou farbou čierna s jemnými a efektnými limetkovo zelenými a bielymi odleskami.
 
Novinkou je tiež vysoko prispôsobivá plátenná taška s ramennými popruhmi a držadlami, ktorá má pohodlnú polstrovanú základňu, takže jemné predmety sú odpružené, keď tašku s objemom 27 l pokladáte na zem. Na zatvorenie je taška vybavená očkom a systémom zapínania na háčiky, ktoré ešte viac zvyšujú jej mestskú eleganciu.
 
Od uznávaného výrobcu batožín Ogio sú štyri položky značky Kawasaki, ktoré dopĺňajú rad na rok 2023. Pre jazdcov za každého počasia a „outdoorové“ typy je vodotesný batoh výhodou. Vyrobené zo zváraného nylonu 420D s laminátovou fóliou TPU, jeho hlavnou úlohou v živote je udržiavať vaše vybavenie v suchu vďaka veľmi obľúbenému rolovaciemu uzatváraniu a trom vodeodolným vonkajším vreckám s objemom 26 l.
 
K tomu sa pripája batoh Ogio, ktorý pojme veľký notebook (až 17 palcov alebo 43,2 cm) a má celkovú kapacitu 40 l. Za zmienku tiež stojí, že mnohé položky v rade na rok 2023 sú v súlade s nariadeniami leteckých spoločností, takže si ich pri rezervácii skontrolujte a uľahčite si cestovanie.
 
A pre tých, ktorí často čakajú v rade na odbavenie, taška na vozík Ogio pojme až 50 l. S teleskopickou rukoväťou, integrovanými kolieskami a zosilnenými kontaktnými bodmi je táto subtílna čierna taška s bielym logom Kawasaki elegantná a zároveň praktická.
 
Keď už hovoríme o letoch, posledná z batožinového kolotoča je taška Kawasaki Ogio s technológiou SLED, čo znamená Structural Load Equalizing Deck. Veľké kolesá s gumovými pneumatikami a teleskopická rúčka sú vhodné na manévrovanie. Taška si poradí s obrovským nákladom 123 l.
 
Je to realita – ak máte veci, potrebujete tašku a Kawasaki má pre vás pripravený ten najpraktickejší, najodolnejší a najmódnejší značkový sortiment u vášho miestneho predajcu. Dajte si teda novoročné predsavzatie, ktoré radi dodržíte, cestujte v roku 2023 štýlovo s Kawasaki.
 
Ďalšie informácie – vrátane rozmerov a cien – nájdete na www.kawasaki.sk