Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

3 Jún 2020 Kawasaki BRUTE FORCE pre rok 2021

Kawasaki, navrhnutý tak, aby ponúkal špičkový výkon a krútiaci moment v roku 2021 opäť ponúkne dva varianty neuveriteľného ATV BRUTE FORCE.
Každý stroj so vstrekovaním paliva s krútiacim momentom, ktorý môže ponúknuť iba V-Twin, je štandardne vybavený elektronickým posilňovačom riadenia, ktorý je dnes považovaný za nevyhnutný pre „komerčných aj športových užívateľov ATV“. ,
 
BRUTE FORCE 750 4x4i EPS v super čiernej sa zmeriava na tých, ktorí chcú zažiť vrchol súčasnej komerčnej technológie ATV. Má neuveriteľnú kapacitu na ťahanie s okamžitou a regulovateľnou silou, ktorá je k dispozícii od štartu po maximálne otáčky.
 
Podobne aj alternatívna verzia „Camo“ umožňuje nadšeným športovcom a iným jazdcom, ako sú lesníci a pod., prístup na najodľahlejšie miesta, aby mohli vykonať nevyhnutnú údržbu alebo vykonať akýkoľvek práce, ktoré by boli nad rámec schopností väčšiny ATV.
 
Sila, vynikajúca vlečná schopnosť a spoľahlivosť sa v roku 2021 ešte raz skombinujú, čím sa BRUTE FORCE opäť stane vynikajúcim vozidlom na špičke trhu ATV.