Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

29 September 2022 Kawasaki Z H2 a H2 SE v roku 2023

Supernaked Z H2, ktorý pri uvedení na trh oprávnene vyvolal celosvetovú senzáciu, zostáva jediným strojom v nahom štýle s s preplňovaním na svete.
Využitím jedinečnej interne vyvinutej technológie vyváženého kompresora Kawasaki sa Z H2 s výkonom 147,1 kW (200 k}) a jeho sparing partner Z H2 SE, môžu pochváliť pôsobivými špecifikáciami s množstvom technológií a pomôcok pre jazdcov, ktoré vysvetľujú ich pozíciu v popredí segmentu naked bikov.
 
V prípade Z H2 to znamená také funkcie, ako je vylepšená elektronika IMU zahŕňajúca elektronický tempomat, trakčnú kontrolu, výber režimu výkonu, launch control a ďalšie špičkové položky, ako je obojstranné rýchloradenie a integrované brzdenie spolu s asistenčnou a preklzovou spojkou.
 
Čo sa týka brzdenia, Z H2 ťaží zo strmeňov Brembo M4.32, zatiaľ čo Z H2 SE sa môže pochváliť najnovšími strmeňmi Stylema talianskej firmy spolu s elektronicky tlmeným odpružením Showa s najmodernejšou technológiou Skyhook, ktorá má stroj udržať stabilný za každých okolností.
 
V oboch strojoch, ktoré využívajú trubkové šasi odvodené od Ninja H2 a kompletné LED osvetlenie integrované do jedinečného štýlu Sugomi, pohľadu jazdca dominujú riadidlá a farebný TFT displej s možnosťou pripojenia smartfónu, ktorý umožňuje jazdcom používať aplikácie Kawasaki Rideology App.
 
Pridajte k zmesi Performance Edition s veľkým dymovým plexi, tank padom na nádrž, farebne označeným poťahom sedadla titánový tlmič výfuku Akrapovič a výber, ktorý je na vás bude ešte ťažší.
 
Z H2 v roku 2023 bude k dispozícii v kovovej matnej sivej grafenesteel/ebony, zatiaľ čo Z H2 SE bude v showroomoch v žiarivej metalickej matnej sivej grafenesteel/ebony so zrkadlovým povrchom. Existuje len jedna takýto Supernaked, ale rozhodnutie o tom, ktorý variant vlastniť, je pravdepodobne najťažším rozhodnutím.