Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

8 Október 2018 Kawasaki Z900RS od MRS: tretia výnimočná spolupráca

Úpravárenská dielňa MRS Oficina a Kawasaki France už po tretíkrát spolupracovali na vytvorení modelu Z900RS od spoločnosti MRS: tentokrát sa model Vintage Z900RS premenil na jedinečný Café Racer.
Po tom, čo sa Kawasaki Vulcan S premenila na Café Racer pred dvoma rokmi, a  Z650-tka v roku 2017, MRStentokrát predstavila projekt založený na novom modeli Kawasaki Z900RS.
 
Kľúčové slová tejto novej vízie sú kreativita, športový duch, elegancia a pozornosť k detailu. Výnimočný výsledok bol možný vďaka kompletne ručnej remeselnej práci a hlbokej vášni tvorcov stroja.
 
MRS Oficina vysvetľuje: "Keď bol model Z900RS predstavený v roku 2017 na motocyklovom výstave v Miláne, chceli sme okamžite pripraviť na jeho základe nový stroj. Model sa im naozajvydaril a hoci som nevedel, či nude niekto ochotný ísť do nového projektu, inštinktívne som si predstavil výsledok, ktorý by som mohol dosiahnuť. Nakoniec mi Kawasaki France opäť dôverovala, tak sme uzavreli tretiu spoluprácu.
 
Značka Kawasaki Z900RS sa odvoláva na mýtický Z1 zo 70. rokov a som veľmi rád, že umocním tento dojem. Snažil som sa ponechať veľa originálnych častí, ako je svetlomet a vidlica, takže to bolo veľa práce na harmonizácii pôvodných častí, ale dúfam, že konečný výsledok poteší verejnosť."