Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

20 Január 2022 Kawasaki Racing Team vyhlasuje jedinečnú dražbu

V nadväznosti na celosvetovú odozvu na jednorazový odkaz na dedičstvo tímu KRT Superbike použitý na argentínskom okruhu majstrovstiev sveta Superbike v roku 2021, Kawasaki Racing Team vytvoril cestné repliky oboch strojov, ktorý sa budú dražiť na Ebay vo štvrtok 20. januára so začiatkom o 12:00 na poludnie SEČ.
S mimoriadne pozitívnou spätnou väzbou na stroje, na ktorých jazdili Jonathan Rea a Alex Lowes, tím použil pár nových strojov Ninja ZX-10RR, ktoré boli demontované v dielni KRT v Granollers neďaleko Barcelony a prestavané na verné repliky spomínaných strojov, ktoré budú plne legálne pre cestnú premávku.
 
Alex si v Argentíne vybral červeno-čierne prevedenie GPz900R z roku 1980, prvého stroja na svete, ktorý sa nazýval Ninja a bol dvojkolesovou hviezdou slávneho hollywoodskeho filmu. Kompletný s pretekárskymi farbami RST určenými pre túto udalosť. Celkový vzhľad zavŕšil tým, že si v boxe nasadil slnečné okuliare v štýle „aviator“.
 
Jonathan sa zamiloval do modelu ZXR 750-H z 90-tych rokov hneď, ako ho uvidel.  Stroj z éry, keď za zelený tím jazdili ľudia ako Scott Russell, Robbie Phillis, Doug Chandler a Aaron Slight. Šesťnásobný majster WorldSBK, žiariaci vo svojej na mieru vyrobenej kombinéze Alpinestars, sa postavil na štartový rošt a vrátil hodiny späť do zlatej éry pretekov Superbike.
 
Iba jeden z každého štýlu stroja bol vytvorený tými istými mechanikmi, ktorí pracujú na pretekárskych strojoch Ninja Reu a Lowesa. Ku každému je priložený exkluzívny „balíček vlastníctva“, ktorý obsahuje Certifikát exkluzivity od KRT. Každý šťastný kupujúci bude ubytovaný v barcelonskom hoteli a bude môcť stráviť deň na okruhu v Katalánsku s tímom a jeho pohostinnosťou počas testovania na konci marca... a dokonca bude mať pridelených 30 minút času na trati spolu s jazdcami KRT!
 
A aby si mohol zajazdiť na svojej novo zakúpenej pýche a radosti, víťaz repliky GPz900R získa súpravu na mieru vyrobeného oblečenia RST, zatiaľ čo šťastný majiteľ stroja v štýle ZXR 750 dostane jedinečné oblečenie Alpinestars. K takejto výnimočnej udalosti dostane každý majiteľ fotografický a video záznam dňa, na ktorý určite nikdy nezabudne. 
 
Pokiaľ ide o špecifikácie, každá Ninja ZX-10RR bude nová motorka dodávaná s plnou zárukou Kawasaki a bude obsahovať nasledujúce vylepšenia s láskavým dovolením sponzorských partnerov KRT: Akrapovič výfukový tlmič "Kawasaki 125. výročie, limitovaná edícia", chránič bŕzd Valter Moto a zadný paddockový stojan, plexi Puig, bobbinsy, kryty motora GB Racing a originálnu plachtu Kawasaki.
 
V komentári, manažér tímu KRT, Guim Roda, povedal:
 
„Tento projekt bol v Argentíne mimoriadne úspešný na oslavu 125 rokov Kawasaki a predstavenia celosvetového loga značky River Mark. Dostali sme úžasnú spätnú väzbu od ostatných tímov a jazdcov, ako aj od fanúšikov Kawasaki z celého sveta. Našou reakciou bolo vytvoriť tento pár jedinečných cestných strojov a ponúknuť balík, ktorý predstavuje zážitok z vlastníctva iba raz za život. Naši mechanici KRT milovali prácu na motorkách a tešíme sa na stretnutie s úspešnými uchádzačmi na okruhu Catalunya, kde Johnny a Alex koncom marca testujú.“
 
 
Odkaz na eBay NINJA HERITAGE ZXR750: https://www.ebay.es/itm/403477939248
Odkaz na eBay NINJA HERITAGE GPz900R: https://www.ebay.es/itm/403477935477