Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

18 Október 2021 Kawasaki Racing Team sa vrátil Späť do budúcnosti

Oslávili sme 125 rokov od založenia spoločnosti Kawasaki - a zároveň poukázali na nedávne globálne prijatie loga River Mark ako symbolu identity a založenia novej spoločnosti, ktorá sa ešte viac zameriava na motocykle. Jazdci tímu Kawasaki Racing, Jonathan Rea a Alex Lowes pretekali na jednom z argentínskych okruhov na špeciálne namaľovaných strojoch Ninja ZX-10RR.

Jazdci opustili svoje zaužívané farebné schémy so štedrým súhlasom všetkých sponzorov tímu a vybrali si vyobrazenie ikonických stroja z minulosti Kawasaki. Jazdci tiež nosili špeciálne kombinézy a dokonca aj slnečné okuliare v štýle Heritage od sponzora.
 
Pre Jonathana bolo rozhodnutie jednoduché, upravená verzia výrazného vzhľadu a štýlu ikonického modelu ZXR750-H zo začiatku 90-tych rokov žiariaca v bielej, modrej a zelenej farbe. A pre Alexa to jednoducho bola byť moderná interpretácia dizajnu hry GPz900R z roku 1984, stroja, ktorý bola v USA prvým, ktorý niesol meno Ninja. 
 
Asi pred 125 rokmi sa Kawasaki vydala za dobrodružstvom. Od tej doby Kawasaki zlepšuje životy ľudí na celom svete dodávaním vzrušujúcich produktov a majstrovských diel, ktoré prinášajú radosť a úžas.
 
Teraz bola spustená spoločnosť Kawasaki Motors Ltd - nová spoločnosť, ktorá sa ešte viac zameriava na motocykle: Táto nová spoločnosť prijíma tradičné logo Kawasaki ako celosvetový symbol kvality spolu so sloganom „Let Good Times Roll“.
 
Prečo? Pretože konečným cieľom je dodať najväčší sortiment produktov Powersports na planéte. Motorky, terénne dvoj a štvorkolky alebo osobné vodné skútre JetSki - Kawasaki má jedinú zanietenú vášeň - byť najlepší.
 
ZXR750 alebo GPz900R, ktorý je najlepší?