Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

1 Jún 2021 Kawasaki KX250 and KX450 ročníkov 2022

Do roku 2022 KX250 si zachováva rovnaké technické parametre ako mali v tejto sezóne, čím zachováva kontinuitu úspechov modelu KX.
Vďaka výkonnému štvortaktnému kvapalinou chladenému motoru s technológiou ventilov z Ninje je KX pružná a pripravená ponúknuť vynikajúcu ergonómiu a precíznosť spojenú s dlhou životnosťou.
 
Nedávne prijatie výkyvného ramena špecifikácie KX450 a hydraulickej spojky sa spojilo s usporiadaním rámu väčšieho stroja, aby sa vytvoril balík špičkovej triedy zameraný rovnako na všetky oblasti, či už motor, podvozok, ergonómiu alebo brzdenie.
 
Vylepšenia motora vrátane revidovaných pružín ventilov, časovania vačiek a dizajnu spaľovacej komory sú zachované aj pre rok 2022, čo vytvára kontinuitu v rade KX. Pre stroj triedy senior sa používa rovnaká filozofia aj pre rok 2022, keď KX450 vstupuje do showroomov so špecifikáciou, ktorá zahrnuje nedávne prijatie mazacieho povlaku suchého filmu na plášti piestu, ktoré znižuje trenie medzi stenou piestu a valca a mody k spojke nahradzujúcej vinutú pružinu spojky pružinami s kužeľovými diskami, čo vedie k ľahšiemu ovládaniu spojky po zatiahnutí páky a k rozšíreniu rozsahu záberu.
 
Teraz je čas, aby si jazdci mohli naplánovať sezónu dopredu a na novom modeli KX450 a získať kúsok úspechu v triede expertov!