Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

1 November 2020 Kawasaki 125-tky pre rok 2021

Všetci motorkári si isto spomenú na svoje prvé stretnutie so zábavou a slobodou na dvojkolesových tátošoch. Spoločnosť Kawasaki oslavuje túto nezávislosť a zároveň ponúka špičkový styling a legendárne inžinierstvo v podobe rady 2021 Z125 a Ninja 125.
Model Z125, ktorý ťaží z rovnakého jedinečného prístupu „Sugomi“ ako jeho najpredávanejší súrodenci s väčšou kubatúrou, spája všetky štýlové prvky so silnými inžinierskymi povereniami; opatrná a uvážená rovnováha, ktorá je v jadre Sugomi. Pre rok 2021 budú v showroomoch tri farebné verzie: Candy Lime Green / Metallic Spark Black alebo Metallic Spark Black / Pearl Flat Stardust White / Metallic Flat Spark Black a nakoniec, Metallic Flat Spark Black / Metallic Spark Black.
 
Odkrytý rám súperí o pozornosť s dramatickým hranatým tvarom zdôrazňujúcim dynamický postoj vpred. A z inžinierskeho hľadiska je to robustný štvortaktný štvortaktný motor A1, A2 a B s licenciou 15PS (11kW), ktorý je viac ako schopný zvládnuť požiadavky odborníkov i nováčikov.
 
Elegantné digitálne merače pozdravia jazdca, ktorý siaha po ergonomicky umiestnených riadidlách a usporiadane ovládacích prvkov je ideálne pre optimálne ovládanie. Model Z125 je dokonca dodávaný s možnosťou zníženého sedadla „Ergo-Fit“, ktoré zaručuje, že zábava zo Z bude otvorená pre všetkých. Kombinácia v legendárnom odpružení Uni-Trak od Kawasaki a teleskopická predná vidlica ø37 mm (spoločná pre Z aj Ninja 125) a ľahká ovládateľnosť podporujú elegantný vzhľad.
 
A keď už hovoríme o vzhľade, alternatívnym športovým strojom s objemom 125 cm3 od spoločnosti Kawasaki pre rok 2021 je agresívne štylizovaný Ninja 125. Z rodiny Ninja, ktorá rekordných šesť rokov po sebe vyhrala majstrovstvá sveta SBK, je najmenšia Ninja postavená tak, aby evokovala emócie z trate.
 
Vďaka zdieľaniu súladu licencií A1, A2 a B s motorom Z125 a motoru s výkonom 15 PS (11 kW) je šasi Ninja 125 hodné porovnania s mohutným Supercharged Ninja H2, oba ponúkajú komplexný kokteil, ktorý dodáva integritu podvozku.
 
Od agresívneho krytu závodného štýlu až po luxusný chvost Supersport je Ninja 125 pripravená „zaškrtnúť všetky políčka“ tých, ktorí sa chcú v roku 2021 posadiť na svojou prvý dvojkolesový stroj. K dispozícii vo farbách Lime Green / Ebony / Pearl Blizzard White Vďaka farebnej kombinácii pre novú sezónu sa Ninja 125 v budúcom roku určite prebojuje do sŕdc légie nových jazdcov.