Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

23 Marec 2022 KRT pripravený zaútočiť na titul 2022

Oficiálny tím Kawasaki WorldSBK, KRT v stredu 23. marca o 20:00 SEČ predstavil zostavu pre rok 2022 na okruhu Barcelona-Catalunya, ktorý sa nachádza len niekoľko stoviek metrov od domovskej základne tímu v Granollers.

Okruh je tiež miestom posledných súkromných zimných testov KRT pred začiatkom sezóny v Motorland Aragon začiatkom apríla. Po zimných testoch na trati tím urobil prvé pôsobivé „odhalenie“ nových farieb, ktoré budú ozdobou Ninja ZX-10RR v roku 2022 a tiež aktualizovaných farieb prilieb a oblečenia Jonathana Reu a Alexa Lowesa. .
 
Veľmi očakávaná udalosť dala médiám prvú šancu vidieť pretekársky projekt KRT 2022 ako celok. Zúčastnil sa kľúčový personál – vrátane jazdcov, šéfov posádok a vedenia tímu.
 
Tím tiež potvrdil svojich existujúcich kľúčových sponzorov a niekoľkých nových vzrušujúcich partnerov pre očakávanú ďalšiu dramatickú a neprehliadnuteľnú kampaň WorldSBK. Jazdci Kawasaki odštartovali viac pretekov ako ktorýkoľvek iný výrobca v 34-ročnej histórii šampionátu WorldSBK. Súčasné oficiálne úsilie KRT, ktoré riadi Proovec Racing, vstupuje do 11. ročníka v spolupráci s Kawasaki.
 
VYHLÁSENIA:
Guim Roda (manažér tímu KRT): „Po viac ako desaťročí úzkom spojení s týmto projektom Kawasaki WorldSBK a ôsmimi titulmi za ten čas sú našimi primárnymi cieľmi ďalšie majstrovstvá jazdcov, plus tituly tímov a výrobcov v roku 2022. Predstavenie nového tímového dresu tak blízko našej základne v Granollers umožňuje zapojiť sa každému spojenému s tímom a je to skvelý štartovací bod pre úspech našej misie. Johnny aj Alex majú potenciál vyhrávať preteky a naháňať sa za majstrovskými titulmi a máme veľa oddaných zamestnancov, ktorí s nami spolupracujú už niekoľko rokov. Výzva je určite veľká, ale prišli sme s dobrými plánmi a teraz sa naše „veľké odhalenie“ stáva hlavným verejným prejavom nášho odhodlania uspieť.“
 
Jonathan Rea: „Pre mňa je "spustenie" tímu vždy veľkým krokom v procese začiatku novej sezóny. Po šiestich zimných testoch sme teraz pripravení odložiť čiernobiele stroje. Rovnako ako prichádza jar, odhaľujeme naše nové farby, ktoré svetu oznamujú, že KRT je plne pripravená na rok 2022. Vráťme titul späť.“
 
Alex Lowes: „Je to môj tretí rok v KRT a skutočne sa cítim byť súčasťou rodiny, takže je to hrdý moment, keď môžem pomôcť pri spustení nových tímových farieb, ktoré potvrdzujú našich partnerov a sponzorov pre rok 2022. Som úplne fit na začiatok sezóny a super motivovaný. Poďme na to."
 
Dva dni po predstavení tím vykoná posledné testy na trati v Montmelo, medzi 25. a 26. marcom. Oficiálne predsezónne testy organizátorov šampionátu WorldSBK sa uskutočnia v Motorlande Aragon 4. – 5. apríla, pričom od 8. do 10. apríla bude rovnaký okruh hostiť aj úvodné kolo sezóny.