Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

9 August 2022 Ikona Kawasaki’s W800 prichádza do roku 2023

Odrážajúc jednoduché a obohacujúce potešenie z dvojvalcového vzduchom chladeného  motocykla Kawasaki, ktorý prvýkrát predstavil model W1 v 60-tych rokoch, W800 si uľahčí cestu do roku 2023 pulzom energie, akou je mechanické búšenie srdca spojené s novou metalickou bridlicovou modrou/metalickou diablo čiernou.
Precízne skonštruovaný a láskyplne detailný model W800 je rovnako pôsobivý, keď stojí, ako keď sa cez víkend preháňa krajinou. 19-palcové predné koleso, vybavené tradičným ráfikom s drôtenými lúčmi, evokuje dobovú atmosféru a zároveň poskytuje presné vedenie v zákrutách.
 
Analógové prístrojové vybavenie v dobovom štýle zahŕňa jemný LCD displej pre základné informácie, zatiaľ čo veľké, okrúhle chrómové svetlomety, elipsovité zadné svetlo a smerovky v tvare guľky sú súčasné a nadčasové súčasne.
 
Od praktických vecí, ako je stredový stojan a klasické chrómové blatníky až po hlboko polstrované sedadlo a prirodzené ergonomické prispôsobenie tradičných riadidiel a veľkoryso namontovaných stupačiek, W800 je o tradícii a hrdosti na vlastníctvo.
 
To všetko je pre tých, ktorí si radi spomínajú na rozkvet vzduchom chladených motorv v 50-tych a 60-tych rokoch, až po nastupujúcu generáciu jazdcov, ktorí spoznajú autentický štýl, keď ho vidia. Model W800, ktorý slúžil aj pre držiteľov licencie A2, má túžbu vyvolať vzrušenie a pulz hrdosti u každého, ktorý má to šťastie, že si môže dopriať zážitok W.
 
W800 2023MY Farba:
- Metallic Slate Blue/Metallic Diablo Black