Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

9 August 2017 Fanúšikovia Z900 ju uvidia v červenej v roku 2018

Prvýkrát sa pre médiá a verejnosť predstaví koncom roka . Z900 sa objaví v úplne novom farebnom prevedení pre sezónu 2018 po roku silného predaja a vysokých hodnotení.
Už etablovaná ako "go-to" bike vo svojej triede nahých streetfighterov, rafinovano surová Z900 využíva jedinečnú filozofiu dizajnu Kawasaki Sugomi, ktorá vyvažuje svoju osobnosť medzi agresívnym a účelovým vzhľadom.
 
Stroj skutočného jazdca, ktorý vyhovuje zanieteným fanúšikom motoriek a tým, ktorí chcú viac, ponúkne najnovšie farebné možnosti pre model Z900 a to Candy Red Red a Metallic Spark Black spolu s troma ďalšími  verziami v roku 2018.
 
Drobné zmeny nájdete na Flat Ebony nahradzujúcej Flat Metal Spark Black na najtmavejšej farbe plus pribudne červená páska na okraji kolies. Tento stroj a Candy Lime Green prejdú grafickými aktualizáciami pre novú sezónu, zatiaľ čo možnosť Pearl Mystic Grey zostáva nezmenená.
 
"Z900 predstavuje úžasné kombinácie, skvelý balík rafinovaných surovín", povedal riaditeľ spoločnosti Kawasaki Motors Europe Morihiro Ikoma.
Z900 je dôležitým strojom pre Kawasaki. S novými farebnými možnosťami určite zostane v popredí záujmu kupujúcich na európskom trhu. "