Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

13 Október 2017 F&H Kawasaki a Adam Sterry podpísali spoluprácu

Tím F & H Kawasaki Racing s potešením oznamuje podpísanie spolupráce s Adamom Sterrym na ďalšie dva roky.
Pred začiatkom roka podpísal Sterry trojročnú oficiálnu dohodu s Kawasaki, ale s tímom MX2 opúšťajúcim paddock nejazdil. Rozhovory o jeho budúcnosti viedli k rozhovorom s tímom F & H Kawasaki, ktorý má to potešenie poskytnúť mu svoje služby v nasledujúcich dvoch ročných obdobiach a dáva mu príležitosť zostať na zelenom stroji. Tím tiež s potešením oznamuje, že v priebehu nadchádzajúcej sezóny získajú podporu od spoločnosti Kawasaki.
 
Nanešťastie pre talentovaného britského jazdca to bol ťažký rok, pretože roztrhané ACL znamenalo, že vynechal veľkú časť sezóny. Pred zranením preukázal skvelé schopnosti a siahal na najvyšších desať umiestnení. Jeho najlepší výsledok bol počas preteku v Indonézii, keď sa vrátil domov so šiestym miestom. 
 
Sterry sa pripája k Rubenu Fernandezovi pre majstrovstvá sveta M18 v MX2, tím oznámi tretieho včas aj tretieho jazdca.
 
Adam Sterry: "Som veľmi šťastný a nadšený, že budem môcť spolupracovať s F & H Kawasaki ďalšie dva roky. Som vďačný za túto príležitosť po tom, čo som bol väčšinou zranený, a verím, že sa vrátim silnejší ako kedykoľvek predtým. Nemôžem sa dočkať, kým začnem jazdiť a testovať s tímom. Navyše som sa o Kawasaki KX250-F dozvedel veľa a budem v tom pokračovať, aby sme mohli dosiahnuť výsledky, pre ktoré pracujeme veľmi tvrdo. "
 
Harrie van Hout (Kawasaki Europe): "Som naozaj šťastný a teším sa, že môžem začať pracovať s Adamom. Je to skvelá správa a tešíme sa na niekoľko úspešných rokov a veľa zábavy!"