Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

9 Marec 2023 F&H Kawasaki MX2 Racing Team odhaľuje svoju novú zostavu

F&H Kawasaki MX2 Racing Team odhalil svoju novú zostavu pred úvodnými pretekmi sezóny v Argentíne. Tím má za sebou dobrú sezónu a je pripravený vystúpiť v roku 2023. Kevin Horgmo skončil štvrtý v majstrovstvách sveta MX2 v roku 2022 a tento rok by rád tento výsledok zlepšil. Po jeho boku je talentovaný španiel David Braceras, ktorý postupuje z EMX250 Championship do triedy MX2.
Veľká cena Argentíny sa bude konať Villa La Angostura, na jednej z najlepších tratí v kalendári MXGP. Obaja jazdci túžia súťažiť a pre Davida je to prvýkrát, čo bude pretekať zámorskú Grand Prix, takže to bude pre neho skvelý zážitok.
 
Kevin Horgmo povedal: „Zimná príprava prebehla naozaj dobre. Užil som si čas na motocykli a veľmi sme sa zlepšili. Predsezónne preteky to v skutočnosti neukázali, ale myslím si, že na to sú tieto preteky a veľa som sa naučil. V porovnaní s minulým rokom by som chcel byť konzistentnejší a nemať žiadne hlúpe pády. Veľakrát som bol v dobrej pozícii a lepší výsledok som si nechal ujsť. Mojím poslaním je zlepšovať sa a byť ešte rýchlejší. Všetka drina zo zimy sa vám v sezóne vráti. Teším sa do Argentíny.''
 
David Braceras povedal: „Počas zimy sme absolvovali veľa dobrých tréningov na správnych tratiach a na motorke som sa začal cítiť pohodlne. S motorkou sme urobili veľa práce a odpruženie a ďalšie aspekty idú naozaj dobre. Moje ciele pre prvé preteky v Argentíne sú vidieť, kde som, a v nasledujúcich pretekoch sa v tom zlepšiť. Som naozaj nadšený, že idem do Argentíny, pretože tam ľudia hovoria aj po španielsky. Trať tiež vyzerá naozaj pekne a myslím si, že sa dobre prispôsobím typu piesku na trati. Je to naozaj rýchle a myslím si, že to bude pre mňa dobrá trať.‘‘
 
Nathalie Fase, manažérka Meam, dodala: „F&H Kawasaki MX2 Racing Team sa v tejto sezóne zúčastní s dvomi mladými, silnými talentovanými jazdcami na majstrovstvách sveta FIM Motocross MX2. Kevin Horgmo, ktorý s nami v minulej sezóne skončil štvrtý na svetovom šampionáte, vyzerá po perfektnej zimnej príprave silnejší ako kedykoľvek predtým a je pripravený ísť do toho. Náš nový španielsky talentovaný člen tímu David Braceras sa dobre zotavil z menšieho zranenia zo začiatku tohto zimného obdobia a sme si istí, že všetko s ním bude počas sezóny fungovať ako má.
 
Zloženie tímu sa mierne zmenilo, do tímu sa dostalo množstvo známych tvárí, ktoré sú už roky známe v paddocku, ale aj nové posily, čo je osviežujúce! Ja sama som sa nedávno stala mamou malého malého chlapčeka, takže prvé preteky budem musieť koordinovať z domu, to je samozrejme novinka, ale dobrá príprava je polovica práce a môj partner spolu s našou posádkou našťastie preberá veľa mojich úloh na mieste.
 
Pozeráme sa späť na dobrú minuloročnú sezónu a spolu so všetkými našimi sponzormi a Kawasaki sme pripravení posunúť ju ešte ďalej. Kompletný tím F&H Kawasaki MX2 Racing Team je motivovaný začať sezónu pozitívne a ďalej budovať. Nechaj dobré časi plynúť!"