Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

7 September 2021 Energizujúca Z650 pre rok 2022

Dvojvalcový, vodou chladený stroj je kľúčovým modelom strednej triedy pre Kawasaki. Na trhu, ktorý vyžaduje výkon, energickú jazdu a angažovanosť skutočného majiteľa a stroja, Z650 vyniká.
Model Z650, ktorý je príťažlivý pre široký okruh jazdcov, vyhovuje aj skupine A2 a vzbudzuje dôveru nielen u začiatočníkov, ale aj u skúsených jazdcov. Z650 je tiež stroj, na ktorom šesťnásobný majster sveta v superbike Jonathan Rea absolvoval základný výcvik pred absolvovaním testu cestných motocyklov.
 
Dizajn a technické vlastnosti modelu Z650, ktorý je štandardne vybavený LED osvetlením a motorom spĺňajúcim emisné normy Euro5, ho automaticky označujú za silného člena kultovej rodiny Z. Sugomi design je rovnocenným spojením štýlu a techniky, ktoré sa prejavuje ostrými rysmi, svalnatými kapotami a agresívnymi hranatými líniami stroja, ktorý ťaží z úzkeho profilu, ktorý vzbudzuje dôveru jazdca.
 
Technicky Z650 využíva farebný panel merača TFT, ktorý nielenže poskytuje jasné informácie, ale má aj integrovaný čip Bluetooth, ktorý umožňuje jazdcom spárovať svoj motocykel so smartfónom pomocou aplikácie Kawasaki Rideology App a získať prístup k množstvu údajov o stroji a ďalších informáciách.
 
Pre rok 2022 je motocykel dostupný v týchto farbách:
-Metallic Spark Black/Metallic Flat Spark Black
-Candy Lime Green/Metallic Spark Black
-Pearl Robotic White/Metallic Matte Graphenesteel Gray