Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

9 August 2022 Dve špecializácie a jedno zameranie pre 2023 Ninja 1000SX

Ninja 1000SX ponúka to najlepšie z oboch svetov a poskytuje príkladný športový a turistický výkon bez náznaku kompromisu. Voľba mnohých tisícok jazdcov v celej Európe si každým dňom získava nasledovníkov, ktorí túžia okúsiť jeho ostré športové cítenie a luxusnú cestovnú kapacitu, či už sólo alebo so spolujazdcom.
Ninja 1000SX je štandardne vybavená funkciami ako elektronický tempomat, rýchloradenie hore-dole, asistenčná a protišmyková spojka, integrované režimy jazdca (kombinujúci trakčnú kontrolu a režimy výkonu) a funkciu riadenia v zákrutách. To, čo by jazdec superšportu očakával a aj potrebné vybavenie na pohodlný prechod kontinentom.
 
Z pohľadu jazdy vysoko chválený TFT display zobrazuje informácie jasne a funguje ako rozhranie stroj/jazdec pri používaní aplikácie Rideology pre smartfóny, ktorá poskytuje ešte viac funkcií.
 
Vzhľad ako Ninja, ochrana pred vetrom, ktorú ponúka kapotáž, je doplnená o možnosť priestranných kufrov. Možnosť objednania v rôznych špecifikáciách od Tourer po Performance až Performance Tourer.
Ninja 1000SX ponúka jednu novú farbu pre rok 2023 a pokračovanie veľmi populárnej a ikonickej zelenej a chce ešte viac zvýšiť svoju príťažlivosť a nájsť si špeciálne miesto v športovom a cestovnom prostredí.