Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

1 August 2023 Dvanásť verzií modelu Versys 1000 pre rok 2024

V roku 2024 budú európskym zákazníkom dostupné tri varianty Versys 1000 so štandardnými, S a SE modelmi v ponuke a 2 novými farebnými možnosťami v celkovom objeme dvanástich modelov.
Štandardný model Versys ponúka vstupný bod do vzrušujúcej litrovej stajne Versys 1000 a zdieľa mnohé z atribútov ostatných dvoch strojov v rade, vrátane klznej spojky, elektronického tempomatu, trojrežimového riadenia trakcie Kawasaki a voliteľného výkonu režimov a integrovaného ABS. Okrem toho, ako každý stroj v rade, aj štandardný stroj je dostupný v niekoľkých modelových typoch „Edition“ od predajcov Kawasaki pokrývajúcich Tourer, Tourer Plus a Grand Tourer, vďaka čomu je z toho celkový rad pôsobivých dvanástich modelov.
 
Versys 1000 S, stredný bod v ponuke, nahrádza analógový merač štandardného stroja plnofarebným TFT displejom, ktorý je možné spárovať aj cez Bluetooth so smartfónom jazdca, ktorý prenáša obrovské množstvo informácií prostredníctvom aplikácie Kawasaki Rideology App. Ako súčasť celkovej špecifikácie, ktorá zahŕňa vylepšený elektronický balík IMU, je S vybavený obojsmerným rýchloradením, LED zákrutovými svetlami a jazdcom voliteľnými integrovanými jazdnými režimami. A z praktického hľadiska je súčasťou špecifikácie veľké výškovo nastaviteľné čelné sklo, chrániče rúk a vyhrievanie rukoväte.
 
Rad s tromi strojmi – plus varianty Edition – dopĺňa Versys 1000 SE, ktorý zahŕňa všetky pokročilé elektronické, technické a inžinierske funkcie modelu S a pridáva ďalšiu vrstvu pohodlia pre jazdca vďaka elektronicky tlmenému odpruženiu Showa. Systém KECS neustále meria pohyb pruženia v reálnom čase a upravuje predné aj zadné tlmiče tak, aby kompenzovali odchýlky na povrchu vozovky, čím udržiava stroj stabilný a ponúka takzvanú kvalitu jazdy Skyhook so strojom v konštantnej polohe pre maximálny komfort a pohodlie jazdca. S mierou tlmenia nastaviteľnou na kompenzáciu pasažierov alebo batožiny predstavuje SE najpokročilejší balík Versys 1000, aký bol doteraz vytvorený.
 
Versys 1000 2024 je stvorený pre každú cestu a čas.