Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

20 Apríl 2023 CMS a Kawasaki Racing Team predlžujú svoje partnerstvo

CMS sa opäť spojilo s tímom Kawasaki Racing Team a oznámilo partnerstvo pre sezónu 2023 a 2024 WorldSBK.
Tento víkend to bude v Assene tretie kolo sezóny WorldSBK a prvé európske. CMS ako holandská spoločnosť bude hlavným sponzorom tohto kola na oslavu obnovenej zmluvy s oficiálnym továrenským tímom Kawasaki.
 
CMS je vedúcou spoločnosťou v oblasti náhradných dielov pre motocykle, ktoré už od roku 1959 podporujú viac ako 36 000 modelov bicyklov. Prostredníctvom webovej stránky CMS môžu spotrebitelia nájsť viac ako 4 300 000 dielov a spoločnosť dodáva do 60 krajín po celom svete. Ústredie so sídlom v Lelystade je najväčším skladom takýchto dielov v Európe a kľúčom k ich úspechu je kombinácia jednoduchého online objednávania a rýchleho zásobovania.
 
Tím Kawasaki je jedným z popredných svetových tímov Superbike, ktorý vyhral sedem z posledných desiatich majstrovstiev sveta a tento nový záväzok tiež predstavuje siedmy rok angažovania sa holandskej spoločnosti.
 
VYHLÁSENIA:
 
Biel Roda (marketingový manažér KRT): „Je mi potešením obnoviť náš vzťah s CMSNL. CMS je dlhodobým partnerom KRT a s vedením a zamestnancami CMS zdieľame veľkú vášeň pre motocykle. CMS dodáva diely po celom svete vrátane dielov pre Kawasaki. V skutočnosti veľa našich zamestnancov KRT používa CMS na získavanie dielov pre svoje stroje. Sme radi, že tam nájdete všetko, čo potrebujete, a aj preto radi predlžujeme naše partnerstvo o ďalšie dva roky. ."
 
Eric Houben (výkonný riaditeľ CMS): „CMS je hrdý na to, že môže byť súčasťou pretekárskeho tímu Kawasaki a je hrdý na to, že je nadšený získať to najlepšie z ich materiálu. Ich tím podporuje základňu fanúšikov a hrdú značku. V rámci CMS sa každý deň snažíme dosahovať rovnaké ciele, vyťažiť z našich ľudí to najlepšie, mať najlepšie zásoby a uspokojiť sa len so šťastnými a spokojnými zákazníkmi.“
 
O CMS
CMS sa nachádza v Lelystade v Holandsku a disponuje približne 11 000 m2 skladových priestorov. V ich internetovom obchode nájdete náhradné diely pre klasické modely od roku 1959. Bez ohľadu na to, aké náhradné diely hľadáte, buďte si istí, že ich v obchode nájdete.
 
Ich záväzok ku kvalite ich odlišuje, čo znamená, že CMS sú lepšie ako ktorýkoľvek iný online náhradný poskytovateľ. CMS má tím odborníkov, ktorí pomáhajú zákazníkom nájsť presne ten správny náhradný diel. Ak chcete nahliadnuť do priestorov CMS, odporúčame vám absolvovať virtuálnu prehliadku. Prehliadka vám poskytne skvelý prehľad o tom, ako fungujú.
 
Virtuálna prehliadka: https://www.cmsnl.com/about/company/virtual-tour/?locale=en