Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

10 August 2018 Bonnevillský týždeň rýchlosti odhalil “Power Up” pre Ninju H2

Na Bonnevillskom týždni rýchlosti sa ukázala zatiaľ posledná vývojová verzia Ninje H2 pre rok 2019.

Plne kompatibilný s Euro4 má nový modelový rok Ninja H2 značný nárast výkonu z 200PS na neuveriteľných 231PS. Spoločnosť Kawasaki je priekopníkom súčasného používania technológie preplňovania motocyklov, no pre rok 2019 výkon nebude jediným významným prvkom. Kawasaki sa venovala aj zachovaniu spotreby napriek zvýšenému výkonu.
 
Táto impozantná kombinácia sily a rozumnej spotreby je výsledkom mnohých nápadov z Ninje H2SX. Položky zahrnuté v novej špecifikácii Ninja H2 zahŕňajú vzduchový filter, nasávaciu komoru, zapaľovacie sviečky a ECU.
 
Spolu s novými vysoko výkonnými pneumatikami Bridgestone RS11 obsahuje nová špecifikácia aj najnovšie Brembo "Stylema" predné brzdové strmene. Stylema má zvýšenú schopnosť chladenia, rýchlejšie a predvídateľnejšie ovládanie a lepšie teplotné charakteristiky samotnej brzdovej kvapaliny.
 
Vizuálne sú tu aj aktualizácie vrátane nového znaku Supercharged a vysoko odolnej farby a po prvýkrát sa stroj objaví s farebným TFT farebným displejom.
 
Vysoko trvanlivá farba má pozoruhodnú vlastnosť, ktorá umožňuje pri správnej teplote samoopravu drobných škrabancov v pôsobivo krátkom čase. Čas na "zahojenie" je v úplne inej lige ako podobné automobilové systémy, pri ktorých to môže trvať celé týždne.
 
TFT má rovnaký moderný vzhľad ako pri Ninja H2 SX SE, ale s dodatočnou inováciou pripojenia smartphonu pomocou novej aplikácie "Rideology". Po spárovaní môže inteligentný telefón zobraziť množstvo položiek vrátane informácií o vozidle, ako je stav paliva a stav batérie, ako aj denník jazdy a aktualizácie servisných intervalov.
 
 "Vďaka tejto dôležitej aktualizácii sa rozhodne zvýši vizuálny dojem Ninje H2" povedal Kenji Nagahara, výkonný riaditeľ spoločnosti Kawasaki Motors Europe. "Tento stroj Supercharged je fyzickým stvárnením našej sily. Pridaním výkonu, inteligentnej technológie "Rideology" a inými špecifikáciami pre rok 2019 sa ukazuje, že ako spoločnosť neustále presadzujeme hranice toho, čo je možné, a neustále dodávame na trh špičkové motocykle."