Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

3 Január 2019 Ana Carrasco v tíme Provec

Kawajazdkyňa z Murcia bude obhajovať svoj titul v novej štruktúre vytvorenej špeciálne pre ňu.
Manažéri spoločnosti Provec spolu s pretekárskym podporným personálom spoločnosti Kawasaki Motors Europe vyvinuli program pre španielsku jazdkyňu pre  WorldSSP300. Cieľom je pokračovať v histórii s majsterkou sveta z roku 2018 a ponúknuť čo najlepšiu podporu a technickú štruktúru.
 
V kategórii, ktorá sa čoraz viac stáva konkurencieschopnou, bude v roku 2019 ťažšie ako v roku 2018, ale zámerom projektu je aby Ana v každom závode bojovala o pódium.
 
Ana Carrasco: "Na prvom mieste som veľmi potešená, že môžem pokračovať s Kawasaki. Rád by som úprimne poďakovala tímu DS Junior, s ktorým sme sa stali šampiónmi. Napriek všetkým aktivitám týkajúcim sa vzťahov s verejnosťou v týchto posledných mesiacoch, mojou prioritou bolo vždy nájsť najlepšie technické zdroje na to, aby som čelila sezóne 2019. Budem nosiť číslo 1 a to znamená, že tlak bude extrémne vysoký, uvidíme, či dokážeme byť na najvyššej úrovni opäť. "
 
Guim Roda: "Výsledok minulého roka bol veľkolepý a s húževnatosťou a odhodlanosťou Any sme nemali na výber iný spôsob ako vytvoriť projekt prispôsobený pre ňu a pomôcť jej stať sa svetovým referenčným príkladom a príkladom pre všetky ženy. Uvedomili sme si, že sme morálne povinní vytvoriť tento projekt a zopakovať výsledky z minulého roka, takže budeme vytvárať tím ľudí okolo Any, ktorý nám pomôže dosiahnuť tento cieľ.
 
Na začiatok sa Ana sťahuje do Barcelony, kde začne osobný tréningový program. Spoločne sa bude kombinovať s testami fyzického tréningu, dirt tracku, flat tracku a motocrossu v Rocco's Camp, Montmeló a tiež pokračovať v štúdiu v druhom ročníku v UCAM.
 
Myšlienkou je vypustiť Anu na ďalšiu obežnú dráhu a ďalej ju profesionalizovať, aby sa dostala tak ďaleko ako je to len možné.