Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

29 Marec 2019 Ana Carrasco a Kawasaki Provec WorldSPP300 sú pripravení na sezónu 2019

29. marca 2019, nová štruktúra Kawasaki Provec, s ktorou bude Ana Carrasco obhajovať svoj titul majstrovstiev sveta, boli prezentované v Motocard Centre v Barcelone.
Po zime, kde Ana mala nekončiaci zoznam záväzkov voči médiam, sa začala sústrediť na tréning a testy novej Kawasaki Ninja 400, ktorú jej pripravili technici spoločnosti Provec Racing.
  
Ana Carrasco bude jediným jazdcom tohto tímu, aby sa Provec mohol lepšie sústrediť na svoj výkon. Napriek tomu Ana začína s vedomím, že očakávania a tlak budú veľmi vysoké.
  
Prvé preteky majstrovstiev sveta WorldSPP300 sa konajú 7. apríla v Motorlande Aragón.
  
Ana Carrasco: Je to jedna z najrušnejších zím v mojom živote, udialo sa mi veľa zmien na športovej úrovni, ako aj na osobnej úrovni a som veľmi dychtivá začať sezónu. Aj keď som v týchto mesiacoch musela plniť veľa mediálnych povinností, myslím si, že som pripravená na prvé preteky. Som veľmi spokojná so svojím tímom, s prácou, ktorú sme vykonali počas predsezónnych testov, a som veľmi nadšená a ochotná mať dobrú sezónu.
  
Jordi Caparros (Team Manager): „Sezóna 2019 je tu, pracujeme celé mesiace, aby sme tento projekt začali s maximálnou silou, istí, že to bude rok s rýchlym tempom, čakajúc na konečné technické predpisy FIM, všetci členovia tímu a naši dodávatelia tvrdo pracovali na tom, aby bola Kawasaki Ninja 400 pripravený. Ana tiež tvrdo pracovala, v telocvični, ako aj na trati, očakávania sú vysoké, takže budeme musieť zostať naladení a nakoniec ďakujeme nespočetným ľuďom, ktorí nás v tomto projekte podporili.
  
Steve Guttridge (Kawasaki Europe Racing Planner)
"Po takejto úžasnej sezóne 2018 s Anou a jej úspechmi na svetovom šampionáte na Ninja 400 sa nemôžeme dočkať, kým sa rozbehne sezóna 2019! Nebude to ľahké v žiadnom prípade, ani pre Kawasaki Provec WorldSSP a ani Anu. V túžbe udržať si svoj titul, tento rok sme pripravení na fantastické súboje a Ana a tím sa určite môžu spoľahnúť na podporu Kawasaki!