Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

22 Február 2024 4 roky záruka a cestná asistencia Kawasaki

Zákazníci Kawasaki na Slovensku odteraz profitujú viacerými spôsobmi! 4-ROČNÁ ZÁRUKA A CESTNÁ ASISTENCIA NA KAŽDÝ NOVÝ MOTOCYKEL KAWASAKI
Kawasaki s okamžitou platnosťou vybavuje každý nový zakúpený motocykel v oficiálnej dealerskej sieti Kawasaki na Slovensku štvorročnou zárukou bez obmedzenia počtu najazdených kilometrov. Toto nariadenie bude zavedené bezplatne pre všetkých zákazníkov na Slovensku a platí aj spätne pre nové motocykle dodané autorizovaným predajcom Kawasaki od 1.1.2024.
 
Štvorročná záruka pozostáva z dvojročnej továrenskej záruky a dvojročného predĺženia záruky od Kawasaki Slovenská republika. Toto predĺženie záruky teda zodpovedá službám, na ktoré sa predtým vzťahovala záruka K-Care WarrantyPlus. K-Care WarrantyPlus bola služba, ktorá bola spoplatnená, teraz je však bezplatne integrovaná do 4-ročnej záruky. Túto pridanú hodnotu odteraz dostane každý nový motocykel z dealerskej siete Kawasaki pri registrácii na Slovensku. Kawasaki tiež predlžuje cestnú asistenciu (pomoc pri poruche) z 2 na 4 roky!
 
4-ročná záruka platí bez obmedzenia počtu najazdených kilometrov a vzťahuje sa na všetky legálne cestné motocykle, od Kawasaki Z125 až po Ninja H2 SX SE, za predpokladu, že boli dodané autorizovaným predajcom od 1.1.2024. Na zachovanie záruky a oprávnenia na cestnú asistenciu musí autorizovaný predajca Kawasaki vykonávať a zdokumentovať servisné práce v predpísaných servisných intervaloch. Táto nová služba platí aj pre komerčných užívateľov motocyklov, ako sú napríklad motoškoly. Motocykle používané na pretekárske účely sú však – tak ako predtým – vylúčené z továrenskej záruky aj z dodatočnej záruky.

Patricia Auer, marketingová koordinátorka Kawasaki, to zhŕňa: „Vďaka tejto rozšírenej bezplatnej službe od Kawasaki Slovenská republika a našich Kawasaki partnerov môžu naši zákazníci jazdiť bez starostí veľmi dlho a užívať si svoju Kawasaki naplno.“
 
So 4-ročnou zárukou a sprievodnou 4-ročnou asistenciou pri poruche Kawasaki opäť podčiarkuje vysokú kvalitu, spoľahlivosť motorov a inovácie v nových modeloch HEV a EV.
 
Jazdenie bez starostí nebolo nikdy jednoduchšie ako s Kawasaki!