Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

1 Október 2023 2024 Versys 650 – stále dobýva cesty, ale s novou temnou stránkou

Nové farby modelu Versys 650 v roku 2024 ukazujú jeho jasný zámer zdolať akúkoľvek kategóriu ciest s posunom k účelným sivým a čiernym odtieňom, ktoré opäť podčiarkujú zameranie tohto váženého člena rodiny Versys.
Versys 650 je vhodný pre európsku licenciu A2 – znamená nielen prispôsobivosť v mestskej džungli, ale aj vrodenú schopnosť pohybu na vidieku, kde je to len jazdec a okolité prostredie. Jazdec Versysu 650 má všetky tromfy s kontrolou trakcie Kawasaki KTRC, TFT meracím panelom s pripojením k smartfónu a vynikajúcou ochranou proti vetru ako súčasťou najnovšieho štýlu Versys.
 
Známy 649 cm3 kvapalinou chladený, 4-taktný paralelný dvojvalec túži po diaľkach a má pre túto túžbu všetko potrebné: LED osvetlenie, vzpriamenú jazdnú pozíciu, ktorá vám umožní prejsť akúkoľvek vzdialenosť.
 
S tromi farebnými možnosťami v sezóne 2024, ktoré zahŕňajú Black Metallic Spark/Metallic Flat Spark Black alebo Metallic Flat Spark Black/Candy Lime Green a nakoniec Metallic Matte Dark Grey/Ebony – bude čoskoro k dispozícii u predajcov vrátane verzií Tourer+ a ďalších edícií – nálada a tón sú nastavené na ďalší rok úspechu v strednej kapacitnej triede.