Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

1 Február 2023 2023 Kawasaki Ultra 160 Jet Ski’s dominuje svojej triede

Kawasaki, ktorá sa môže pochváliť vynikajúcim výkonom, precíznou konštrukciou a neuveriteľnou ovládateľnosťou na vode, predstavila dva modely radu ULTRA 160 ako súčasť svojho radu osobných vodných skútrov JET SKI 2023.
Dvojica modelov s normálnym nasávaním sa delí o vysoko uznávaný kvapalinou chladený radový štvorvalcový štvorvalcový superšportový motor Ninja zo série STX 160 s objemom 1 498 cm3, ale podobnosti tu končia. Okrem trupu s hlbokým V, ktorý ponúka rovnováhu medzi hladkým výkonom a precíznou ovládateľnosťou v rôznych vodných podmienkach, sú nad hladinou ponoru ULTRA 160LX-S a ULTRA 160LX nabité inovatívnymi funkciami a vybavením, ako je elektronický tempomat, výber režimu napájania a ovládanie spustenia spojené s inováciami, ako sú KSD (Kawasaki Splash Deflectors), vyskúšané a testované na sérii 2022 ULTRA 310. Dynamický luxusný štýl zdieľaný s preplňovanými vlajkovými modelmi im upevňuje pozíciu lídra triedy v segmente vozidiel s normálnym nasávaním.
 
Nové modely série '23 ULTRA 160, ktoré sú od základu úplne prepracované, ponúkajú výrazne vyššiu úroveň techniky, komfortu a pohodlia ako ich predchodcovia ULTRA LX, vďaka čomu sú modely voľbou pre cestovanie v pohodlí a štýle. Nové dizajny sedadiel a nôh prispievajú k pohodlnejšej ergonómii, zatiaľ čo vyššie "nárazníky" ponúkajú zvýšenú ochranu proti postriekaniu. Kawasaki Smart Reverse with Deceleration (KSRD) umožňuje ovládanie ťahu jednou rukou plus nové sedadlo s prednou časťou, ktoré je štíhlejšie v kolenách a výrazne uľahčuje jazdu v stoji.
 
ULTRA 160LX-S alebo Luxury Sport sa môže pochváliť funkciami, ako je plnofarebný 7-palcový TFT s viacerými režimami zobrazenia, ovládanie jog-dial na výber z troch režimov zobrazenia, pripojenie Bluetooth k smartfónom a ďalšie funkcie informačno-zábavného systému.
 
Pohodlie ukladania a dokovania pre oba modely je na prémiovej úrovni vďaka niekoľkým odkladacím priehradkám Easy-Access spolu s úchytkami Easy-Access, ktoré umožňujú efektívne dokovanie. Ďalším výnimočným prvkom výbavy pre rok 2023 sú akcentačné svetlá LED namontované na nárazníku, ktoré dodávajú štýlový nádych a zároveň zvyšujú povedomie o plavidle na vode.
 
Zadná kamera je štandardnou výbavou a paluba ULTRA (ponúka širšiu plošinu a viac priestoru na uloženie vybavenia) potvrdzuje, koľko možností na rekreáciu vo vode je možné využiť. Napokon, športová grafika a svetlá Candy Steel Furnace Orange definujú luxusné prvky modelu 160LX-S.
 
Posúvame veci na ďalšiu úroveň špecifikácií, model 2023 ULTRA 160LX, LUXURY je predurčený na to, aby ho dodávali predajcovia vodných skútrov Kawasaki so všetkým skvelým vybavením 160LX-S, plus JETSOUND 4 s najmenej štyrmi reproduktormi a pripojením Bluetooth, ERGO. Sedadlo FIT LXury ponúka vylepšené cestovné pohodlie a tri možné polohy plus štýlový merací štít, ktorý vytvára ďalší nádych triedy, ktorý upevňuje dominanciu Kawasaki v triede vodných skútrov s normálnym nasávaním.
 
2023 Ultra 160 farebných spôsobov:
ULTRA 160LX-S: Ebony / Candy Steel Furnace Orange
ULTRA 160LX: Ebony / Metallic Shadow Gold