Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

1 Október 2021 2022 STX, Ultra a SX-R Jet Ski modely sú ohlásené

Práve bolo predstavených päť modelov z nadchádzajúceho radu vodných skútrov Kawasaki Jet Ski 2022. Rodina STX pozostávajúca z modelov na sedenie STX160, STX160 X a STX160 LX ponúka nové farby a grafiku do roku 2022 pri zachovaní svojich stanovených špecifikácií.
Pre takzvanú „vstupnú úroveň“ STX160 to znamená prechod na Crystal White a Pearl Neon Yellow pri zachovaní súčasného tvaru trupu a kvapalinou chladeného DOHC, 16-ventilového 4-valca s objemom 1 498 cm2. Tento motor je vybavený elektronickými škrtiacimi ventilmi, ktoré umožňujú použitie elektronického tempomatu, ako aj nastavenie konštantnej rýchlosti jedným dotykom na 5 míľ za hodinu: užitočné pri manévrovaní v prístavoch.
 
Funkcie inteligentného riadenia Kawasaki vo všetkých modeloch STX a tiež režim SLO (Smart Learning Operation) plus užitočný indikátor ekonomickej jazdy viditeľný na ľahko čitateľnom LCD merači, ktorý je opäť spoločný pre všetky tri plavidlá radu STX.
 
Po prechode na strednú úroveň STX160 X sa vzhľad roku 2022 mení s prijatím novej grafiky vo farebnom prevedení Ebony/Lime Green. Štandardná výbava pre tento model obsahuje pohodlné držadlá s ovládaním elektronického tempomatu. Poťahy sedadiel vodiča a spolujazdca sú tiež v kontrastných farbách, ktoré okrem limetkovo zelenej, zlatej a čiernej úpravy grafiky a akcentu vytvárajú celkom „pikantnejší“ vzhľad.
 
STX160 LX je štandardne vybavený sedačkou Kawasaki Ergo-Fit, ktorá ponúka ďalšie úrovne ergonomickej podpory, a taktiež je štandardne dodávaný s integrovaným zvukovým systémom KETASOUND od Kawasaki s kompletným pripojením Bluetooth. Zosilňovač  a zvukový ovládač (zabudovaný v rukoväti jazdca) a reproduktory umiestnené pod zrkadlami sú viac než dostatočné na to, aby produkovali pôsobivý výstup s pripojením k zdrojovému zariadeniu jazdcov (ako je smartphone alebo iPod) prostredníctvom Bluetooth alebo USB a AUX (pomocou integrovaných vodotesných portov). STX160 LX, dostupný v roku 2022 vo farbe Ebony/Candy Lime Green, je doslova vlajkovou loďou radu STX160.
 
Poslednými dvoma aktualizáciami prvého radu modelov radu 2022 sú ultraľahké vodné skútre: Ultra LX pre dve osoby vybavený štvortaktnou štvorvalcovou pohonnou jednotkou s výkonom 112 kW (152 PS), ktorá sa objaví v showroomoch vo farebnom prevedení Ebony/Sunbeam Red a mohutný SX-R, doposiaľ najväčší sólový vodný skúter Kawasaki, tiež s výkonom 112 kW {152 PS} a dostupný v odtieňoch Ebony/Lime Green.
 
Vzhľadom na to, že čoskoro budú oznámené ďalšie modely na dokončenie nadchádzajúceho radu 2022, predajcovia Kawasaki Jet Ski oprávnene očakávajú vlnu záujmu o to, čo mnohí považujú za TOP osobných vodných skútrov.