Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

20 September 2020 2021 Ninja 1000SX ponúka široký výber farieb a edícií

Ninja 1000SX, ktorá má už  „všetko pre všetky druhy jazdcov“ prichádza do showroomov v troch farebných prevedeniach v kombinácii s výberom z troch odlišných edícií, ktoré pridali rastúci počet dostupných originálnych doplnkov.  Spolu tak vytvoria vytvoria obrovskú škálu možných špecifikácií strojov.

Nedávno uvedená Ninja 1000SX, ktorá vychádza z modelu Z1000SX, ktorý sa často umiestňuje na popredných miestach v rebríčkoch predajnosti na niekoľkých európskych trhoch, dokázala, že to najlepšie môže byť ešte lepšie. Pridanie osobnosti Ninja k základnému balíku SX viedlo k zvýšeniu výkonu motora a podvozku bez straty závideniahodnej schopnosti cestovať, čo ustanovilo novú kategóriu strojov v triede litrov.
 
TFT dsiplay a pokročilá funkcia kontroly trakcie spolu s elektronickým tempomatom plus rýchloradením, rovnako ako dômyselný integrovaný brzdový systém sú navrhnuté tak, aby vám uľahčili hodiny v sedle, či už ide o cesty na dlhé vzdialenosti alebo tvrdé športové jazdenie.
 
Pre rok 2021 sú jazdcom k dispozícii tri farebné prevedeniach. Jazdci si môžu vybrať medzi metalickou karbónovou šedou / metalickou čiernou Diablo, Emerald Blazed Green / metalickou čiernou farbou Diablo / metalickou grafitovou šedou alebo metalickou šedou Moondust / metalickou čiernou Diablo. 
 
Ninja 1000SX Performance Edition pridáva padáky, dymové čelné plexi, gélovú ochranu nádrže, farebne odlíšený kryt sedadla plus športový zvuk a mimoriadny výkon výfuku Akrapovič.
 
Ninja 1000SX Tourer Edition, označujúca piatu generáciu úspešnej športovej cestovnej platformy, pridáva integrovaný systém kufrov 2x 28L, ktorý je farebne zladený s motocyklom a dá sa pohodlne uzamknúť kľúčom zapaľovania. Pre ešte väčšie pohodlie je namontované väčšie čelné sklo; zatiaľ čo držiak GPS vám umožní pripojiť váš systém podľa vášho výberu.
 
Treťou z trojice možností Edition je edícia Ninja 1000SX Performance Tourer Edition, ktorá dodáva farebne odlíšený integrovaný systém kufrov 2x 28L, vyhrievané rukoväte, padáky, veľké dymové plexi, držiak GPS, gélovú ochranu nádrže, farebne označený poťah sedadla plus športový zvuk a mimoriadny výkon výfuku Akrapovič.
 
Čas a vzdialenosť budú pre jazdcov Ninja 1000SX aj naďalej abstraktným pojmom, keď si vyberú cieľ a rozhodnú sa, za ako dlho by sa tam chceli dostať. Ninja 1000SX vo všetkých svojich nových prevedeniach a podobách, po diaľnici alebo výletmi po vidieckych cestách, je opäť nastavená tak, aby poskytovala dokonalú kombináciu športového vzrušenia a praktickej jazdy.