Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

5 November 2019 2020 Ninja 1000SX – najlepšie z oboch svetov

Ninja 1000SX 2020 predstavuje štvrtú generáciu úspešnej platformy športového turistu. Čistejšie emisie s rovnakým skvelým výkonom, športovejším, dynamickejším novým štýlom, jednostranným tlmičom výfuku a osvetlením LED sú len malou časťou vylepšení. Športové a turistické možnosti; Ninja 1000SX 2020 ponúka skutočne to najlepšie z oboch svetov.
Zvýšené pohodlie sedadiel pre jazdca aj aplujazdca je len jednou z úprav, medzi ktoré patrí aj debut s elektronickým tempomatom, rýchloradenie, integrované jazdné režimy kombinujúce KTRC a výkonové režimy a 10,9 cm plne digitálny TFT dosplay s pripojením smartfónov - tebto Sport Tourer je atraktívnejší ako kedykoľvek predtým.
 
Nový dizajn zvýrazňuje LED osvetlenie, zatiaľ čo priľnavosť dodávajú nové pneumatiky Bridgestone Battlax Hypersport S22.
 
Ergonomicky hrubšie, širšie sedadlá pre vodiča a spolujazdca poskytujú zvýšené pohodlie, uľahčujú dlhšie hodiny v sedle. 
 
Pomôcky pre jazdcov, sú doplnené štyrmi voliteľnými jazdnými režimami.
 
Pre ďalšie pohodlie umožňuje čip Bluetooth zabudovaný v prístrojovej doske jazdcom bezdrôtové pripojenie k ich motocyklu. Pomocou smartfónu od spoločnosti Kawasaki Rideology je možné pristupovať k viacerým funkciám, čo prispieva k vylepšenému zážitku z jazdy.
 
Funkcie zahŕňajú informácie o vozidle, ako je zostávajúce palivo, prejdená vzdialenosť a plán údržby. Všeobecné nastavenia, ako sú preferované jednotky a formát dátumu, je možné upraviť pomocou smartfónu, zatiaľ čo samotná obrazovka TFT môže prostredníctvom ikony zobraziť aj prijatý hovor alebo e-mail. Jas obrazovky sa automaticky prepne medzi tromi sadami úrovne vyhovujúce dostupnému svetlu.
 
Obojstranné rýchloradenie je štandardnou výbavou v roku 2020. Výfuk bude v novom modeli s jednou koncovkou. Dynamická športová jazda je posilnená použitím pneumatík Bridgestone S22.
 
Šport alebo Tour, Ninja 1000SX je a viac žiaduca pre novú sezónu a ponúka „To najlepšie z oboch svetov“.