Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

19 December 2018 2019 Kawasaki KRT oblečenie

Kawasaki Racing Team pracuje v predsezónnych testoch a pripravuje stroje a jazdcov pre novú sezónu, jeden dôležitý prvok tímovej identity je však pripravený už teraz.
Oblečenie značky KRT WorldSBK prešlo svojou vlastnou konštrukčnou, skúšobnou a výrobnou fázou a teraz je pripravené  pre sezónu 2019.
 
Rovnaké oblečenie ako nosia jazdci Jonathan Rea a Leon Haslam plus celá posádka KRT a tím podpory je teraz k dispozícii na objednávku u predajcov Kawasaki.
 
Populárne tričká, mikiny a ďalšie veci nielen obsahujú logo Kawasaki Racing Team, ale sú označené aj logami primárnych sponzorov Motocard, Elf a Monster Energy. Sú to jediné oficiálne odevy značky Kawasaki, ktoré obsahujú logá hlavného sponzora tímu.
 
Vyrobené podľa prísnych noriem kvality sú v ponuke aj nepremokavé bundy KRT WorldSBK, nohavice a pod., ktoré sú tak populárne medzi technikmi z pracovnej skupiny KRT.
 
A pre tých, ktorí sa pohybujú medzi pretekárskymi okruhmi počas slnečných dní alebo doma alebo na dovolenke, je tu možnosť štýlových a praktických šortiek. Ako ukázala Ana Carrasco v roku 2009 v WSSP300, nie je to len mužská záležitosť, takže tričko a mikina sú k dispozícii aj pre dámy. Deti tiež môžu mať svoju vlastné mikiny a tričká.
 
Ak sa chcete podieľať na úspechu víťazného tímu Kawasaki WorldSBK, existuje len jeden spôsob, ako sa kvalifikovať na pole position a tým je nový originálny odev 2019 od predajcov Kawasaki.

Celá kolekcia TU!