Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

10 Október 2022 The Pro Force – Kawasaki ohlásila líniu 2023 pre ATV/MULE

Sortiment ATV a MULE od Kawasaki pre rok 2023, ktorý je odolný voči najnáročnejším podmienkam a poskytuje vernú celoživotnú odolnosť, zahŕňa tri úžitkové vozidlá MULE a dva varianty jej mohutnej štvorkolky s motorom do V s objemom 750 cm3.
750 4x4i EPS s výstižným názvom Brute Force sa môže pochváliť špičkovými funkciami štvorkolky vrátane elektronického posilňovača riadenia (EPS) s premenlivou rýchlosťou a krútiacim momentom pre celodenný pracovný výkon, ktorý požadujú farmári a komerční používatelia. Tí, ktorí hľadajú to najlepšie, vítajú uspokojenie s funkciami a vynikajúcim výkonom tejto osvedčenej a dôveryhodnej štvorkolky CVT, elektronického posilňovača riadenia, digitálneho meracieho panela a skutočne pôsobivej ťažnej kapacity. Pridajte aktualizovanú grafiku Super Black a Brute Force 750 2023 je vo svojom odbore tou najlepšou voľbou.
 
Nie sú to však len tieto oblasti, kde táto štvorkolka vyniká; na ceste alebo v lese sa mnohí športovci a jazdci rozhodnú pre camo verziu tohto výkonného partnera, ktorý má rovnakú špecifikáciu vrátane voliteľného pohonu 2 a 4 kolies plus vysoko a nízkorozsahové prevodové pomery spojené s dvojitým lichobežníkovým zavesením a úžasným zdvihom odpruženia . Super Black alebo Camo, výber je taký ťažký ako samotná hrubá sila.
 
Pokiaľ ide o úžitkové vozidlá, Kawasaki ponúka na rok 2023 tri varianty karosérie a špecifikácií, počnúc MULE SX s benzínovým motorom OHV s objemom 410 cm3, ktorý uľahčuje prácu s maximálnym zaťažením 181 kg a ťažnou kapacitou 500 kg. SX má atraktívny štýl ako pick-up, ale je oveľa menší a agilnejší v stiesnených priestoroch a našiel si obľubu u napr. špecializovaných farmárov a pestovateľov pracujúcich v malom až strednom meradle. Vďaka voliteľnému pohonu 2WD a 4WD s Hi-Lo dvojrozsahovou prevodovkou a uzávierkou zadného diferenciálu ponúka tento Go-Anywhere / Do-Anything MULE vyklápací nákladný priestor, palubnú dosku v automobilovom štýle a dokonca aj sklopný volant na uľahčenie nastupovania a vystupovania. V Timberline Green pre nadchádzajúcu sezónu sa MULE SX snaží potešiť a je neústupne spoľahlivý.
 
MULE Pro-DX posúva veci o stupeň vyššie – a prechádza na dieselový pohon. Tento MULE, vybavený osvedčeným motorom s objemom 993 cm³ a ​​výkonom 17,8 kW {24 k} pri 3 600 ot./min., sa môže pochváliť najväčším nákladným priestorom vo svojej triede, a preto je jeho popularita na veľkých statkoch a farmách, kde je preprava krmiva a osiva len jednou z mnohých činností. Originálne dvojmiestne vozidlo s bezpečnostnými pásmi a rúrkovým bezpečnostným rámom, Pro-DX so svojim stabilným podvozkom so širokou karosériou, hydraulickými kotúčovými brzdami a elektricky voliteľným pohonom 4WD plus uzávierkou zadného diferenciálu sa pre mnohé farmy stalo rovnako nevyhnutné ako traktor. Poslúži rôznym používateľom od letísk cez záchranné služby a stavebných inžinierov až po vidiecke sídla.
 
Špičkový model Pro-DXT s elektricky voliteľným pohonom 4WD a uzávierkou zadného diferenciálu ponúka možnosti sedenia pre vodiča aj spolujazdca s veľkou výklopnou nákladnou plošinou alebo v niekoľkých jednoduchých úkonoch – vodiča a troch pasažierov, no stále s (zmenšenou) nákladnou plochou. Operátor môže bez problémov odviezť celú nákladnú plošinu zásob a materiálu pracovnej skupine a potom, ak je to potrebné, doviesť troch z nich späť na základňu... plus ich nástroje. Pre veľké farmy sa táto
prispôsobivosť stala významnou črtou a výrazne prispela k upevneniu reputácie tohto jedinečného stroja na trhu. DXT má rovnaké špecifikácie ako MULE Pro-DX a spĺňa požiadavky MULE „Built Strong to Work Hard“.
 
Jediný používateľ, vodič a spolujazdec alebo vodič a traja pasažieri, práca alebo voľný čas, ak potrebujete spoľahlivosť, odolnosť a overenú povesť, jedinou voľbou v roku 2023 je hrubá sila a MULE od Kawasaki.