Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

25 Január 2023 Pripojte sa ku KRT a oblečte sa pre úspech v roku 2023

Testovanie v roku 2023 pre tím Kawasaki Racing Team sa začalo a jazdci a zamestnanci KRT si osvojili úplne nový štýl oblečenia, ktorý bude k dispozícii aj u predajcov Kawasaki, aby znamenali nový začiatok a novú výzvu.
Jonathan Rea a Alex Lowes – a s nimi celý team – budú mať podľa očakávania prevažne čierne a limetkovo zelené oblečenie, no s jemnými detailmi, ktoré budú odrážať farbu a grafické spracovanie modelu 2023 Ninja ZX-10R v showroomoch predajcov a dizajnové prvky, ktoré sa očakávajú od viacnásobného víťazného tímu majstrovstiev sveta.
 
S odevmi vytvorenými a upravenými pre fanúšikov pretekov je tu tiež niekoľko mini predmetov pre budúcich šampiónov, aby ukázali mame, otcovi a celému svetu, koho podporujú.
 
Čo sa týka vonkajších podmienok – a priznajme si, občas musí trochu pršať – vodeodolná vystužená bunda má odnímateľnú kapucňu, vnútorné a vonkajšie vrecká na zips a vnútornú manžetu na rukáve. S podlepenými švami, horizontálnou prešívanou tepelnou podšívkou, vnútornými strečovými manžetami a logom sponzora pretekov Kawasaki je táto bunda nevyhnutnosťou na pretekárskych podujatiach za mokra alebo za studena.
 
Vodeodolný je tiež polstrovaná vesta. Zdieľa rovnakú technológiu lepených švov ako vypchatá bunda, má tiež prešívanú tepelnú podšívku, vrecká na zips a logo sponzora pretekov Kawasaki a je k dispozícii – ako všetko pánske oblečenie – v rôznych veľkostiach od S po 3XL.
 
Žiadna séria športového alebo voľnočasového oblečenia nemôže byť kompletná bez trička a ponuka na rok 2023 náležite zahŕňa tričko s krátkym rukávom a výstrihom v tímových farbách Kawasaki WSBK, ktoré sú osadené pretekárskymi a sponzorskými logami Kawasaki a sú vytvorené z pleteniny. so zmesou bavlny a polyesteru 50/50.
 
V roku 2023 sú pre mužov k dispozícii dve možnosti oblečenia na spodnú časť tela, nohavice v štýle Cargo s dlhými nohavicami a bermudy pre dni, keď nohy jednoducho musia byť na očiach. Oba štýly majú predné vrecká na zips a vrecká na nohách v štýle Cargo plus zadné vrecko s chlopňou a logá sponzorov. Opäť sú dostupné vo veľkostiach pánskeho strihu od S po 3XL.
 
Pre ženy bude mikina KRT so zipsom jednou z najžiadanejších položiek, ktoré zdieľajú svoju farbu a detaily s mužskou verziou, ale ťažia zo štýlu a strihu zameraného na ženskú postavu. A keď vyjde slnko, tričko s okrúhlym výstrihom bude základným oblečením, ktoré je vyrobené zo zmesi bavlny a polyesteru 50/50, ktorá sa ľahko udržiava. Rovnako ako bunda ženského strihu je k dispozícii pre rok 2023 vo veľkostiach medzi S a XL.
 
Deti sú budúci motorkári, takže sa na ne nezabúda ani v novom rade oblečenia KRT s mikinou na zips s logom Ninja ZX-10R rovnako s logami sponzorov. K dispozícii je aj iné tričko pre deti a oba kusy sú vo veľkostiach podľa veku v šiestich možnostiach od 2 rokov až po 12-ročných fanúšikov. Nezabúdajúc na korunu slávy, samozrejme, uni-sex šiltovka je súčasťou sortimentu s emblémom KRT „River Mark“ a logom primárneho sponzora Monster, ako aj čapicou a praktickým nákrčníkom.
 
Kawasaki Racing Team sa oblieka na úspech v roku 2023 a teraz sa k nim môžete pripojiť aj vy a ukázať svoje skutočné farby s novým radom originálneho oblečenia pre pretekársky tím Kawasaki.