Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

11 Február 2015 Kawasaki a OGIO vám prinášajú úplne novú kolekciu tašiek a batohov

Spolupráca renomovaného výrobcu batožiny OGIO so značkou Kawasaki dala vzniknúť kolekcii cestovných tašiek a batohov, ktoré vám budú pri cestovaní ideálnymi spoločníkmi.

Nezáleží na tom, po akých cestách najradšej vyrážate, určite pre vás máme správnu tašku. A máme niečo aj pre fanúšikov Kawasaki z radov študentov - 40-litrový batoh ako stvorený na nosenie všetkého, čo v škole aj mimo nej potrebujete.

V kolekcii nájdete:

BATOH “Z” S PEVNOU ŠKRUPINOU
Štýlový 24-litrový batoh s exkluzívnym grafickým motívom a pevnou škrupinou. Aerodynamický tvar ukrýva prakticky rozdelené vnútro, kam zbalíte všetko dôležité.

BATOH "NINJA" S PEVNOU ŠKRUPINOU
Všestranný batoh sa vyznačuje aerodynamickým dizajnom a odolnosťou voči nepriaznivému počasiu. Má objem 18,4 litra. Vo vnútri sa nachádza oddiel na notebook do uhlopriečky 15” a praktické vrecká na drobnosti.

VODEODOLNÝ BATOH KAWASAKI ALL ELEMENTS
Nový vodeodolný batoh s objemom 26 litrov, so spevnenými ramennými popruhmi a doplnkovým bezpečnostným popruhom okolo pásu. Pre vaše pohodlie je chrbát odvetrávaný a na batohu nájdete aj praktické predné vrecko na zips.

VEĽKÁ CESTOVNÁ TAŠKA KAWASAKI
Objem 160 litrov znamená dostatok priestoru na kombinézu, topánky, prilbu a mnoho ďalších vecí. S odolnými kolieskami pre ľahký presun. Súčasťou tašky je aj praktická podložka, na ktorú sa môžete postaviť pri prezliekaní.

CESTOVNÁ TAŠKA KAWASAKI
49-litrová cestovná taška z odolného nylonu, ktorú môžete nosiť aj ako batoh.

BATOH KAWASAKI
Praktický batoh na každý deň. Vďaka veľkorysému objemu 40 litrov je vhodný na notebook s uhlopriečkou až do 17”. S polstrovanými popruhmi a odvetrávaným chrbtovým dielom.

Podrobnosti u vášho predajcu alebo na www.kawasaki.sk v sekcii Príslušenstvo > Doplnky > Batožina.