Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

7 Jún 2018 Kawasaki, DMD, Vans a Canon sa spojili, aby podporili životný štýl motorkárok

Keď počujte hukot motocyklov, posledná vec, ktorú môžete očakávať, je skupina krásnych žien v rýchlo červenej rúžovej rýchlosti
37-ročná Francesca Lai (Taliansko), 28-ročná Adriana Pinto Martinez (Španielsko), 37-ročná Deimante Meilune (Veľká Británia), 35-ročná Erica Valenti Camille Jarnouen (Francúzsko) majú prelomiť tradičné motocyklové stereotypy.
 
Za tri dni dámy zhromažďujú svoje bicykle na jazdu od Cannes po St Tropez jazdiaci cez dramatickú krajinu Provence.
 
V utorok 12. júna posádka smeruje na Salon, Arles, Montpellier cez prírodný park Narbonne.
 
Carcassone, Foix a Tarbes budú budúce štádiá tretieho dňa, streda 13. júna.
 
Do konečného cieľa, Biarritz, sa dostanú do štvrtka 14. júna.
 
V meste Biarritz dievčatá navštívia show Wheels & Waves a budú mať špeciálny kútik venovaný udalosti Road to Wheels & Waves, ktorá sa nachádza v mieste DMD. Fanúšikovia budú mať možnosť sa nimi odfotiť
 
Kawasaki podporuje túto udalosť s 5 zbrusu novými motorkami Z900RS. Všetky modely Z900RS sú krásne, ale jeden z nich je špeciálny, ktorý je plne prispôsobený špeciálnou kombináciou farieb a veľkolepým výfukovým systémom 4-do-4, ktoré sú modernou poctou kultovej 1972, Z1.
 
"Od svojho uvedenia do prevádzky model Z900RS vytvára vlny záujmu v médiách, takže aké je lepšie miesto na to, aby sa moderný klasický príbeh dostal na ďalšiu úroveň ako ukázať sa na Wheels & Waves v Biarritzi?", povedal David Monbertrand, marketingový manažér spoločnosti Kawasaki Motors Europe. "Mať päť ženských jazdcov na motocykloch Z900RS je veľká publicita pre Kawasaki a motocykle všeobecne".
 
DMD ochráni dámske hlavy v štýle kolekcie 2018.
 
"Boli sme prítomní na rôznych ročníkoch podujatí, tento rok sme chceli venovať význam ženskému trhu - hovorí Davide Stancheris, generálny riaditeľ DMD. Našimi zákazníkmi sú muži a ženy, ktoré chcú využívať slobodu jazdy na motocykli s bezpečnými prilbami. "
 
Spoločnosť Vans bude mať svoju kolekciu obuvi a spoločnosť Canon bude podporovať dvaja partneri Digital Imaging Partners, filmový tvorca a fotograf.
 
Štyri spoločnosti sa rozhodli dať svoju silu dokopy a dať správny význam novému trhu so ženami, ktoré jazdia a cestujú na motocykloch.
 
Biarritz nebol zvolený náhodne. Wheels and Waves vznikol pred 6 rokmi a je to jedna z najväčších motocyklových udalostí v Európe. Každý rok ju navštívi viac ako 20 000 ľudí a je veľmi dôležitá pre uvedenie nových produktov a dvojkolesových trendov.
 
Radosť z jazdy a ich strojov Kawasaki Z900RS prinesie päť skúsených ženských blogerov prostredníctvom sociálnych médií, ktoré zdieľajú emócie svojho vzrušujúceho dobrodružstva.
 
Všetky podrobnosti o výlete budú zdieľané prostredníctvom oficiálnych účtov sociálnych médií "Road to Wheels & Waves":
 
Instagram: @roadtoww
Facebook: @roadtoww