Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

30 Marec 2023 Cheshire Moldings sa pre rok 2023 stáva hlavným sponzorom tímu Kawasaki Racing Team

Cheshire Moldings pokračuje v partnerstve s Kawasaki Racing Team a povýši sa na hlavného sponzora pre sezónu 2023 WorldSBK Championship. Týmto spôsobom Cheshire Moldings posilňuje svoje spojenie so sedemnásobným majstrom WorldSBK pripája sa k Showa, Monster a Elf ako top sponzorom oficiálneho tímu Kawasaki.
Továrenská Kawasaki Ninja ZX-10RR s novými farbami s Cheshire Moldings ako hlavnými sponzormi bola odhalená na teste na okruhu Barcelona-Catalunya v Španielsku.
 
Tento nový záväzok predstavuje tretí rok spolupráce s britským výrobcom vysokokvalitných produktov z dreva. Cheshire Moldings je v súčasnosti najväčším britským výrobcom líšt, obkladov stien, dielov na schody a balustrády, ako aj stolárskych výrobkov. Rodina Carneyovcov, ktorá je stále rodinným podnikom, s Johnom Carneym ako výkonným riaditeľom, našla vášeň pre motorkárstvo, čo ich priviedlo k tomu, aby sa stali partnermi KRT.
 
VYHLÁSENIA
Marketingový manažér KRT, Biel Roda: „Je mi cťou rozšíriť toto partnerstvo so spoločnosťou Cheshire Mouldings. V KRT nás podporujú veľké nadnárodné spoločnosti, ale aj rodinné podniky, ako je Cheshire. Hnacou silou v Cheshire Moldings je John Carney a v KRT má rovnakú filozofiu „úspech v rodinnej atmosfére“.
 
Veľká mediálna expozícia, ktorú dosiahneme prostredníctvom televízie, sociálnych médií atď., bude určite prínosom pre Johna a jeho vášeň pre motoristický šport je kľúčom k nášmu partnerstvu. Som veľmi rád, že môžeme byť celosvetovými veľvyslancami Cheshire Moldings a, samozrejme, zamerať sa na Spojené kráľovstvo; jeho hlavným trhom s našimi britskými jazdcami, Alexom Lowesom a Jonathanom Reom“.
 
John Carney, výkonný riaditeľ Cheshire Moldings: "Sme radi, že môžeme zvýšiť podporu nášho Kawasaki Racing Team WorldSBK. V KRT sme už dva roky a sme svedkami toho, ako naša spoločnosť profituje z uznania v Spojenom kráľovstve a na celom svete prostredníctvom našich zákazníkov a dodávateľov."
 
Ja, moja žena a všetci v Cheshire Moldings sme hrdí na toto partnerstvo. S KRT a jej jazdcami Jonathanom Reom a Alexom Lowesom zdieľame veľa hodnôt. Každý deň sa snažia byť lepšími na svetovej scéne ako my v našej spoločnosti, sú dokonalými vyslancami našej spoločnosti a preto vítame náš nový status sponzora KRT Elite.“