Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

11 Apríl 2022 Adidas Originals a Kawasaki oslavujú minulosť, súčasnosť a budúcnosť ZX s dvoma teniskami

Herzogenaurach, 11. apríla 2022. Partnerstvom Adidas Originals a Kawasaki, ktoré sa zrodilo zo spoločnej vášne pre pokrokový dizajn a neutíchajúce inovácie, oslávia obe značky svoju históriu a budúcnosť dvoma jedinečnými teniskami ZX8000 a ZX 5K BOOST.
Oba modely tenisiek sú zakončené galvanicky pokovovanými špičkami a pätami. Každý pár je potom zabalený vo vlastnej krabici s vytlačenou grafikou najnovšej Kawasaki Ninja ZX-10R, naplnenou hodvábnym papierom s vytlačeným náčrtom motocykla Kawasaki.
 
Uvedenie spoločného partnerstva Adidas Originals a Kawasaki je sprevádzané sugestívnym filmom kampane, ktorý vzdáva poctu japonskej motorkárskej kultúre tým, že berie diváka na nečakanú cestu ulicami mesta.
 
Kolaboratívne tenisky ZX8000 a ZX 5K BOOST Kawasaki, ktoré prídu 14. apríla 2022, sú dostupné celosvetovo (okrem Číny) prostredníctvom obchodov adidas, adidas.com, Confirmed a vybraných predajcov.
 
Okrem toho bude ZX 5K BOOST dostupný aj priamo od Kawasaki (v Japonsku, EÚ, USA, Kanade, Austrálii, Thajsku)
 
O Kawasaki:
Kawasaki je jedným z popredných svetových výrobcov poweršportov (motocykle, terénne štvorkolky a vodné skútre) a značka pohonných jednotiek. Jeho jedinečná schopnosť vytvárať produkty s bezkonkurenčným výkonom je umožnená vďaka jeho technologickým odborným znalostiam čerpaným zo storočia diverzifikovaného inžinierstva a schopností ťažkého priemyslu skupiny Kawasaki Group. Verný svojej vývojovej filozofii neustále vyzývať seba samých pri poskytovaní maximálneho zážitku z jazdy a zmyslových vzrušení, ktoré vyživujú dušu a posilňujú duchovné bohatstvo, vyrobili mnoho ikonických strojov ako H1 (500SS Mach-III), Z1 (900 Super Four), Ninja (GPz900R), a v posledných rokoch aj preplňovaný Ninja H2.
 
O adidas Originals:
Inšpirovaný bohatým športovým dedičstvom adidas – jednej z popredných svetových športových značiek a svetového dizajnéra a vývojára športovej obuvi a oblečenia – adidas Originals je lifestylová značka založená v roku 2001. S archívom adidas vo svojom založení pokračuje adidas Originals v rozvíjať dedičstvo značky prostredníctvom jej záväzku k inovácii produktov a jej schopnosti filtrovať kreativitu a odvahu, ktoré sa nachádzajú na kurtoch a športových arénach, cez optiku súčasnej kultúry mládeže. Adidas Originals, označený ikonickým logom trojlístka, ktoré bolo prvýkrát použité v roku 1972 a podporované tými, ktorí naďalej formujú a definujú kreatívnu kultúru, naďalej vedie cestu ako priekopnícka značka športového oblečenia pre ulicu.