Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

1 Marec 2024 Vyrásť s Kawasaki – nová KX112 dostupná v roku 2024

Ako jazdci rastú a napredujú vo svojich jazdeckých ambíciách, ich motocykel – a jeho veľkosť – má veľký význam. Kawasaki teraz môže ponúknuť novú kapacitu pre mladých jazdcov predstavením KX112.
Klasický dvojtaktný, vodou chladený jednovalcový stroj s 19-palcovým predným a 16-palcovým zadným kolesom, KX112 je predurčený na to, aby bol skvelým cvičným alebo traťovým bicyklom pre mladších jazdcov, ktorí sa dostanú do rúk s presným ovládaním stroja a precvičujú si svoje pretekárske umenie. .
 
Vďaka robustnej šesťstupňovej prevodovke spojenej s osvedčenou a dôveryhodnou konštrukciou Kawasaki KX má KX112 štýl inšpirovaný továrňou a pneumatiky Dunlop MX33. Okrem toho jedinečná funkcia Kawasaki „Ergofit“ poskytuje nastaviteľný systém upevnenia riadidiel, ktorý umožňuje jazdcom prispôsobiť si štýl jazdy a veľkosť výberom zo šiestich rôznych možných polôh riadidiel.
 
S výškou sedadla 870 mm a hmotnosťou iba 77 kg bude nový KX112 v roku 2024 určite vzrušujúcou novou možnosťou tréningu a pretekárskeho dňa pre náročných mladých jazdcov.