Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

17 Január 2024 Podrobnosti o tíme KRT WorldSBK 2024 sú potvrdené

Alex Lowes a Axel Bassani sa pripoja k zvyšku tímuKRT FIM Superbike World Championship,  digitálne predstavenie sa uskutoční 8. februára.
V oficiálnom tíme KRT WorldSBK pre rok 2024 došlo k mnohým interným zmenám, pričom Bassani sa pripojil ako nový jazdec v obnovenej tímovej organizácii. Pre balík Ninja ZX-10RR dôjde tiež k veľkým a malým zmenám pravidiel, ktorým sa bude musieť prispôsobiť, plus niektorí noví tímoví partneri, s ktorými budú spolupracovať.
 
Prvá šanca vidieť celé oficiálne úsilie KRT v jeho nových farbách a vo finálnej zostave sa uskutoční vo štvrtok 8. februára o 18:00 SEČ prostredníctvom kanálov sociálnych médií KRT a kawasakiracingteamworldsbk.com.
 
Dlhoročný jazdec tímu KRT Alex Lowes, ktorý sa pripravoval na spustenie tímu, uviedol: „Rok 2024 bude pre mňa v KRT rovnaký, ale iný. V Axelovi Bassanim máme nového tímového kolegu, s ktorým sa teším na spoluprácu. Tiež mením posádku v boxoch a tento rok budem spolupracovať s Pere Ribom. Cítim sa dobre a som naozaj nadšený z tejto novej sezóny."
 
Talentovaná nová posila pre KRT, Axel Bassani, uviedol: „Som veľmi šťastný, že sa môžem zúčastniť na uvedení môjho prvého tímu v továrenskom tíme. Myslím si, že to bude výnimočná chvíľa pre mňa, moju rodinu a všetkých chlapcov, ktorí mi každý deň pomáhali robiť túto prácu. Myslím, že spustenie bude začiatkom dobrého príbehu. Na tomto novom dobrodružstve pracujem každý deň a teším sa na tvrdý boj na trati."