Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

9 Február 2024 Nové partnerstvo medzi KRT a Motul vo WorldSBK

Jedným z hlavných poznatkov z nedávneho uvedenia tímu KRT v roku 2024 bolo objavenie sa prominentnej značky Motul na Ninja ZX-10RR, keď oficiálny tím majstrovstiev sveta Kawasaki Superbike spojil sily s francúzskou špecializovanou spoločnosťou na výrobu mazív.
Motul je teraz hlavným sponzorom KRT a vytvára nový dôležitý vzťah označujúci novú éru partnerstva a možností na ceste aj mimo nej.
 
Ako titulní sponzori samotného šampionátu WorldSBK a už aj tak pôsobivé portfólio angažovanosti a úspechu v motoristickom športe je Motul špičkovou značkou v oblasti mazív. Má obzvlášť hlbokú špecializáciu na motocykle a dlhoročný dosah v paddocku WorldSBK.
 
Motul má tiež silný program výskumu a vývoja, pričom spolupracuje s inžinierskym oddelením spoločnosti Kawasaki Motors, Ltd. (KMC) v Japonsku. Okrem toho, že je Motul dodávateľom mazív, vyrába širokú škálu špičkových špeciálnych produktov pre starostlivosť a údržbu motocyklov; produkty, ktoré mechanici KRT použijú v boxe pri príprave na blížiaci sa štart majstrovstiev sveta 2024 Motul FIM Superbike World Championship.
 
Pierre Barrard, marketingový riaditeľ spoločnosti Motul, uviedol: „Sme radi, že sa môžeme ďalej integrovať do rodiny Kawasaki a pokračovať v rozsiahlom procese rastu, ktorý nás definuje ako obchodného partnera vo väčšom meradle. Tento vrchol korunujeme sponzorstvom tímu WorldSBK, ktorý symbolizuje nielen strategickú alianciu v oblasti podpory produktov a technológií, ale odráža aj spoločnú vášeň pre inovácie a výkon, ktorá charakterizuje Motul aj Kawasaki. Keď sa vydávame na túto vzrušujúcu cestu ako oficiálny sponzor Kawasaki Racing Teamu v šampionáte WorldSBK, netrpezlivo očakávame, že predvedieme naše kolektívne schopnosti a dosiahneme nové výšky v oblasti motocyklových pretekov."
 
Manabu Shinobu, hlavný manažér marketingového oddelenia Kawasaki Motors, Ltd., uviedol: „Ako spoločnosť, ktorej jadrom je inžinierstvo, sa Kawasaki neustále snaží o dokonalosť. Pre najlepší výkon našich motorov a pomocných systémov, ako sú brzdy a hnacie ústrojenstvo, požadujeme tie najlepšie mazivá a príbuzné produkty, ako aj konzistentnosť kvality v celosvetovom meradle. Sme preto radi, že sme dosiahli túto dohodu so spoločnosťou Motul, ktorá zahŕňa ako základné mazivá, tak aj produkty starostlivosti o bicykle, čím zaisťujeme, že udržíme špičkový výkon tímu Kawasaki Racing Team.
 
Guim Roda, manažér tímu KRT, uviedol: „Nové partnerstvo so spoločnosťou Motul sa začína teraz a som presvedčený, že v nasledujúcich rokoch rýchlo naberie na sile a význam narastie. Uznávame a rešpektujeme úsilie spoločnosti Motul v pretekárskej sfére a ich širší záväzok podporovať mnohé aktivity s cieľom priniesť ducha pretekania všetkým fanúšikom motocyklov a motoristického športu na celom svete. Rešpektujeme tento globálny dosah a reputáciu a je v súlade s našou vlastnou pretekárskou filozofiou KRT. Zároveň sme ohromení ich zručnosťami v oblasti technického rozvoja a vytváraním tých najlepších produktov. Vo svete mazív je Motul významným hráčom spájajúcim profesionalitu s vášňou, čo z neho robí atraktívneho partnera. Som si istý, že budeme dobre fungovať ako tím, ktorý prinesie úspech sebe navzájom a fanúšikom Kawasaki na celom svete."
 
                                      #KRTNewStart2024