Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

24 Január 2024 Kawasaki Brute Force sa teší z veľkých aktualizácií pre rok 2024

Zavedený štandard pre sektor s maximálnym výkonom na trhu ATV, 750 cm3 V-Twin Brute Force od Kawasaki, bol pre rok 2024 výrazne aktualizovaný s novým – ešte účelnejším – vzhľadom a množstvom praktických a vítaných štandardných doplnkov.
Model 2024, ktorý prechádza prvou veľkou aktualizáciou po dvanástich rokoch, si zachováva univerzálne chválený vysokovýkonný 750 cm3 V-Twin motor a pevný, odolný podvozok, vďaka ktorému je dlhodobo úspešný a aktualizuje ho o nové, viac mohutne vyzerajúci „tvrdý a robustný“ štýl.
 
Pokiaľ ide o tento výrazný nový vzhľad, nové blatníky, nová mriežka chladiča, nový 3D emblém a rôzne starostlivo premyslené dizajnové prvky dodávajú stroju pútavý, pokrokový, no nezameniteľný tvrdý vzhľad, z ktorého je jasné, že tento model je stále na trhu špička vo svojej triede pripravená postaviť sa všetkým vyzývateľom.
 
Toto vylepšené vybavenie zahŕňa TFT farebné prístrojové vybavenie, plne LED osvetlenie (vrátane nového LED svetla namontovaného na riadidlách), ktoré podporujú evolúciu Brute Force 750 na modernejšiu dobrodružnú a tvrdo pracujúcu štvorkolku ponúkajúcu športové schopnosti spolu s funkciami na celodennú prácu. .
 
Jasná, ľahko čitateľná 11 cm (4,3 palca) vysokokvalitná plnofarebná TFT LCD obrazovka je umiestnená v strede riadidiel, vďaka čomu môže jazdec jednoducho vidieť rýchlosť, počítadlo kilometrov a ďalšie relevantné informácie, zatiaľ čo nová LED dióda svetlo namontované na riadidlách sa otáča s riadidlami a je doplnené o vysoko účinné LED svetlomety. A aby vás ľudia videli ísť dopredu, súčasťou novej špecifikácie sú aj zadné červené LED svetlá. Pokiaľ ide o túto špecifikáciu, nová Brute Force bude k dispozícii u európskych predajcov štvorkoliek Kawasaki pre rok 2024 buď vo výraznej šedomodrej farbe, alebo v kamufláži s modelom „camo“, ktorý využíva ďalšie výhody chráničov rúk ako štandardnej výbavy.
 
Novo navrhnutý predný a zadný nosič je tiež vylepšený a je kompatibilný so systémom KQR (Kawasaki Quick Release), pričom oba obsahujú zabudované upevňovacie body, zatiaľ čo zadný plastový kryt obsahuje aj protišmykové drážky, ktoré pomáhajú udržať náklad na mieste.
Bez ohľadu na použitie – rekreačné alebo úžitkové – majiteľ Brute Force pravdepodobne strávi veľa hodín v sedle, takže elektronické pomôcky pre jazdca zostávajú kľúčovou funkciou s elektricky voliteľným pohonom 2WD-4WD a vítanou pomocou elektronického posilňovača riadenia, zatiaľ čo predná náprava na požiadanie. ovládanie diferenciálu umožňuje presné zmeny smeru a náročné stúpania a klesania.
 
S prednými kotúčovými brzdami a úplne uzavretou zadnou brzdou a dvojitým lichobežníkovým zavesením s dlhým zdvihom vpredu aj vzadu má Brute Force 2024 štandardnú špecifikáciu, ktorú vám konkurencia závidí. Pridajte pôsobivý inventár osvedčeného a overeného originálneho príslušenstva – plus tú chúlostivú prácu a zábavu – hladný vodou chladený motor V-Twin so vstrekovaním paliva a CVT s objemom 750 cm3 – a Brute Force 2024 je nastavený tak, aby tvrdo chránil svoje miesto ako predvolený. dominantný líder balíka ATV.